| MiurielSexoasa a întrebat:

Buna, care este diferența între original și copie unu la unu la adidași? Mai merita sa cumperi adidași originali?
Am văzut de exemplu un anunț care conține următoarele detalii : "GARANTIA AUTENTICITATII: Toate produsele pe care le comercializam sunt UA - Unathorized Authentic, adică autentice neautorizate. Produsele UA sunt fabricate in aceleasi fabrici si folosesc aceleasi materiale, scheme, design de fabricatie ca si cele originale. Trec verificarile LC (legit check), dar nu pot fi vandute prin canalele oficiale de distributie" înseamnă că este tot o copie sau că produsul a fost furat?

8 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Cel mai probabil e a doua varianta.De ce ai vrea sa cumperi de la niste persoane care pun anunturi dubioase? Numai ca sa arati altora ca,, iti permiti'' un nume despre care nu stii mai nimic, dar care reprezinta un statut social superficial?

| MiurielSexoasa explică (pentru dullcat):

Nu e vorba de arătat altora că "îmi permit" mă gândeam că mai pun un ban deoparte. In ultimul timp vad tot mai mulți care poarta fake-uri și mă gândeam că poate nu exista nicio diferență între ele

| Frank51 a răspuns:

Depinde de preferințele tale. Cei originali sunt făcuți din materiale mai rezistente(piele naturală, cauciuc tratat etc)și au o ergonomie mai bună, calculată, pe când cei fake nu se simt atât de bine în picioare și sunt făcuți din plastic.

| johnnny123 a răspuns:

Pune-ți o singură întrebare: Dacă "sunt fabricate in aceleasi fabrici si folosesc aceleasi materiale, scheme, design de fabricatie ca si cele originale" de ce nu pot fi vândute prin canalele oficiale de distribuție?

Cu alte cuvinte, de ce o fabrică unde se fac Nike autentici ar mai avea o linie de producție neautorizată paralelă care face Nike identici cu ceilalți, dar care se vând mai ieftin? Care-i logica?

| 4evergentleman a răspuns:

Sunt mai rezistenti cei originali și nu îți put picioarele în ei la fel ca cei fake.

| Skarr a răspuns:

Mai stiu eu pe cineva care a cumparat adidasi fake cu vreo 700 lei ca erau identici cu aia originali de cateva mii de euro.
Gen. de ce naiba ai da bani pe adidasi fake cand sunt atatia adidasi buni si care arata bine la pret uri ok

| Simpatic a răspuns (pentru Skarr):

Exista o contradictie chiar si in termeni, nu avea cum acea pereche de 700 de lei sa fie identica cu una de mii de eurowinking
Un tablou fake bine reprodus e acelasi lucru cu un original? aplica acest principiu si la produse precum adidasi, genti, automobile, telefoane etc

| Madalina7944 a răspuns:

Salut, adidașii UA sunt tot fake-uri, doar ca au o denumire mai fancy laughing Poți să vezi aici https://myshoe.ro/......-achizitie diferențele majore dintre fake-uri și originali, cum să-i deosebești, etc. Da, merită să cumperi adidași originali, calitate mai bună și rezistă mai mult în timp.