anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,ce as putea cumpara unei fetite care implineste 8 ani,si va spun ca are c-am orice,ma gandeam la un acvariu, sau o tabla cu foi si acuarele de pictura.....alte idei sant in crizaa te timp mersi

Răspuns Câştigător
| EuIulia1528 a răspuns:

Depinde de gusturile ei! Ce-ai spune de o carte sau ceva educativ! Nici ideea ta nu e rea(acvariul)! Asa se mai apropie de animale si devine mai responsabila! Sper ca te-am ajutat! Fundita?

5 răspunsuri:
| NiiEla6 a răspuns:

Poate ii plac personajele din desene animate si-i poti cumpara abtibilde cu ele care se pot lipi pe perete si se dau cu usurinta jos, fara a lasa urme.

| madapufi21 a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi niste hainute sau ceva produse igienice, caci sigur ii vor fi de folos. daca nici asta nu ti se pare o idee buna ai putea-o suna pe mama ei, s-o intrebi cam ce i-ar placea.

| MomentanNuAmNume a răspuns:

Te salut.
fetiţelor le plac chestiile mici,folositoare şi colorate. îi poţi cumpăra un jurnal,sau brăţări din acelea mici, cred că ştii de care, un carneţel în care să-şi noteze diferite chestii, sau mai ales pentru că este aşa de cald afară, ai putea să-i cumperi o pereche de pantofiori/sandale.
Succes!

| pisi57 a răspuns:

O jucarie mare de plus, hainute, trusa de machiaj sau un parfum.

| Alexya28 a răspuns:

O jucarie de plus, un parfum sau ceva de imbracat