Nu se dau cadouri de 1 Martie la baieti . Daca vrei sa fie ceva special sa le ramana amintire, fa o poza cu tine si cu fetele din clasa ta si le scrii o urare pe spate. Daca nu ai timp, nu te stresa, oricum baietilor nu le pasa si nu vor aprecia niciodata ce face o fata pentru el decat daca o place, dar cred totusi ca i-ar placea unui baiat sa aiba o poza cu niste fete frumoase ca amintire Bafta, si fundita daca ti-a fost de folos!
Păi de 1 Martie se dau cadori la băieţi? Ştiam că se dau mărţişoare la fete,
Amintire Baietii nu pastreaza nimic sa le aduca aminte de o colega, decat daca acea fata este mai importanta decat o colega oarecare. Nu cheltui banii aiurea, tie iti pasa, nu si lor.
Incearcati sa le luati brelocuri smechere( cu termometru, busola, etc.) FUNDA?
Pai ar fi indicat sa faceti o poza de grup(doar fetele)si sa va scrieti numele cu un text gen:sunteti ca o floare la exterior frumosi si la interios fragili si cate 1 martisor si sa impartiti la toata clasa :p
Pai,baietii au preferinte, eu tias recomdanda, un parfum(ceva acolo) si o poza frumoasa(cu toti din clasa) si un text frumos la poza
Pai,de ce nu incerci sa faci tu ceva? Din quilling.Iti recomand..iese frumos. faci ceva in functie de preferintele baiatului.
Pooi nu cred ca ar fi indicat sa iei cadouri pentru baieti...ei nu sunt genu' siroposi sau chestii... Dar daca e pentru o persoana speciala in viata ta atunci ai putea sa cumperi un mic parfum sau o felicitare cu un mesaj dulcik in ea Funda?
Ar trebuii sa iti faci o poza cu un martisor si sa o pui pe un tricou alb si sa il dai :*
Samy întreabă: