Hei!
fiind băiat, el iubeşte sportul.De aceea,ar fi bine să îi iei un costum potrivit pentru baschet şi o minge.(să fie bună. altfel,rişti să îi iei un cadou pe care nu îl va folosi).Sau,dacă este mai,,depărtat"de sport, îi poţi cumpăra un tricou pentru vremea caldă de afară, un parfum, o brăţară care să simbolizeze norocul. aşa, ca între prieteni.sau,chiar renumita bărţară:brăţara prieteniei.sigur va fi încântat!
Mult succes!
Eu stiu...un parfum o minge, un tricou semnat/personalizat, un album cu poze cu voi 2, un animalut,ceva jucarii de plus daca e mai copilaros,o floare daca stii ca e pasionat, un instrument muzical( fluier, nai, muzicuta, vioara)
cam atat pe moment
I-ai niste adidasi speciali de baschet sau personalizeaza-i un tricou care e numarul lui la baschet si mai jos pui numele lui
Mie de exemplu imi place L.A Lakers si de ziua mea mi-ar placea un tricou cu Kobe Bryant. Poate ca nu ar fi o idee rea nici pentru el, dar depinde ce echipa ai place...
Poti pune pe cineva sa faca o caricatura cu voi 2 jucand baschet ( capul mic, corp mare sau invers) FUNDA