| oeg a întrebat:

ce cadou i as putea lua fratelui meu la implinirea varstei de 18 ani? ma gandeam la un ceas bun sal la o consola wii!

Răspuns Câştigător
| Ade a răspuns:

Un iPhone? Un ceas? Un lant de aur? Fundita?

8 răspunsuri:
| ioana1704 a răspuns:

Depinde ce-i place fratelui tau! Ar trebui ceva care sa-i aduca aminte peste ani ca acel obiect la primit la 18 ani : un lant de aur, o colectie de CD cu muzica simfonica de f buna calitate, o excursie undeva de pilda un wek-end la Viena sau Praga sau o alta destinatie, un reveloin undeva dincolo... etc. BAfta!

| ruxi a răspuns:

Ias lua un stilou bun ca da cu subsemnatu
sau
un ceas, dar trebuie sa fie ff scump ca sa ii dovedesti ca sa maturizat

| ruxi a răspuns:

Depuinde si de persoana lui.big grin

| noktambul a răspuns:

Un ceas de firma, elegant(nu din ala gen busola, cat un cartof) este un cadou perfect pentru un barbat in devenire. Mai ales daca te duci cu ceasul la un bijutier sa-i graveze cateva cuvinte din partea ta pe capacul din spate. Chiar daca nu o sa-l poarte acum, va veni si timpul ala si oricum va ramane o amintire draga. Consolele isi au timpul lor, ceasurile sunt pentru tot timpul!

| Alexxx_1973 a răspuns:

Orice numa-i nu ceas... toata lumea vorbeste ca ceasul inseamna despartire! asa ca nu te-as sfatui.si eu am cadonat un ceas unui prieten de-al meu tot la 18 ani si iata ca anul acesta a ajuns sa ne batem.era cel mai bun prieten! acum nu mai e! sink tare multe exemple deacest fel sunt! asta e parerea mea!

| kristyna_9126 a răspuns:

Eu as zice ca un lant de argint ar fi perfect...lar purta si tot timpu :*...si un ceas ii o idee buna dar ceasul se mai strica.lantu il poate avea mult si bine :X

| hSh3ad a răspuns:

Iai un ps3, sau iai ceva ce-ai vazut mai din timp ca-si doreste!
Multa Bafta!

| dydy08 a răspuns:

Pai daca e baiat poti sa ii eu un mp3