Iai tot ce-ai scris!:).Adica...nu! Ti-as zice sa-i iei o cana roz, ca cea de la Avon, http://i0.data.avantaje.ro/......-20-00.jpg un luciu de buze.Tot de la Avon.eu il am Pink Waterman. Poti sa-i mai iei o oja...tot de la Avon.scz ca le-am zis pe toate de la Avon.dar imi plac mult produsele:D
Fundita?;;)
Buna! Eu consider ca ar trebui sa ii cumperi o esarfa insa ai grija sa fie ceva care se poarta,in culorii vii sau vezi si tu si o pereche de cercelusi draguti,dar totusi sa fie din argint sau daca nu iti permiti cerceii alege o bratara draguta cu diferite motive(adica floricele,nu stiu ce gasesti tu)sau daca nu ceva discret care sa ii aminteasca de tine.
Daca nu,poti alege o carte,ar fi potrivita "Invitatie la vals"(sau gandeste-te si tu),un tricou,maieu ceva, dar sa atraga cat de cat atentia.
La ambele variante poti adauga ciocolata, ca sa nu te duci chiar cu "mana goala".
Sper ca te-am ajutat! Bafta si distractie placuta!
Mai bine ia lua o cana cu ceva degut pe ea sau o carte sau un tricou frumos.
+ciocolata binenteles. Eu cred ca astea sunt obiectele cele mai importante pe care nu le v-a uita. Asa o oja, o bretara sau niste cercei se stica imediat mai ales daca sunt tinichele.
Funda?
Merge cartea, iar cerceii daca nu sunt din argint e cam asa...stii ce, poti sa ii iei o pereche de cericei 20-30 de lei argint,si gata.
Merge si un tricou, o bluza.
Pai, carti...hmm...Elevul Dima dintr-a saptea e frumoasa, dar e de plans.Stiu ca eu am plans la ea, Scrisoare de Dragoste, tot de plans.Alte idei nu prea am, eu citesc astfel de carti.Gasesti tu ceva.
Eu daca as mai avea inca odata 15 ani m as bucura ori de cercei ori de bratara, AAAAAAAAh si nu uita ciocolata bineinteles!
Cartea ar fi potrivita.Ai putea sa ii iei Invitatie la vals, Scrisoarea de dragoste sau ElevulDima dintr-a 7-ea, Maitreyi.Asa ai putea sa o impresionezi.Sau o esarfaSucces!
Carte: martin eden, ii despre un marinar care se schimba pentru o fata pe care a cunoscut-o
si ar fi fain sa ii iei un suport de poze sau ceva de genu
O carte - mie mi se pare plictisitor! Depinde de parerea ei! Un luciu de buze - ar fi destul de dragut!(Dar incearca sa vezi daca ii place sa se dea!)O ciocolata - PERFECT!(Intotdeauna fetele se bucura de o ciocolata)! O oja - Nu te sfatuiesc sa ii iei asa ceva pentru ca nu stii ce nuanta ii place! O esarfa- ar fi OK!(Ai grija sa fie ceva la moda!)! Un tricou - ar fi frumos dar sa ii iei ceva in stilul ei! Brelocul - OK (daca este dragut)! SUCCES!
Eu ma gandeam ca ai putea sa-i iei un ursulet funky sau ceva de genu...cand il priveste sa-si aduca aminte te tine
Eu ma gandeam ca ai putea sa-i iei un ursulet funky sau ceva de genu...cand il priveste sa-si aduca aminte te tine.
Pai ee usor o bratara ar fi dragut dar uite ce cadou fac eu mai dess o rama foto si eventual o poza cu tine! nu e nici asa scump si ee dragut e ceva ce poate pastra si poate peste ani o sa mai vezi cadoul tau in camera ei!