| Fundă25 a întrebat:

Buna!

Ce cadou sa ii fac unei fete, tinand cont ca implineste 15 ani? Nu este prietena mea cea mai buna, e doar o amica. Nu vreau ceva ce tine de haine, si nici sa fie prea scump, ca de! e >criza:" si trebuie sa ii iau si altei fete.
Uitati o lista cu ce m-am gandit sa ii cumpar:
~breloc cu numele ei, sau cu o inscripitie draguta
~o esarfa
~cercei, dar are ceva daca nu sunt din aur sau argint?
~o cana cu ceva dragut scris pe ea
~o oja
~un luciu de buze
~o bratara
~poate daca voi gasi ceva ieftin un tricou cu ceva dragut pe el
~poate si o carte, dar nu stiu daca i se va parea plictisitor.
~si sa adaug o ciocolata.
Ce credeti ca ar fi mai potrivit sa ii iau?
Multumesc anticipat!

P. S.: In legatura cu cartea, nu as vrea ceva foarte foarte romantic, sau unde sa stea sa planga ore intregi, si nici ceva de groaza. Ceva dragut. happy

16 răspunsuri:
| ßarbie a răspuns:

Iai tot ce-ai scris!:).Adica...nu! Ti-as zice sa-i iei o cana roz, ca cea de la Avon, http://i0.data.avantaje.ro/......-20-00.jpg un luciu de buze.Tot de la Avon.eu il am Pink Waterman. Poti sa-i mai iei o oja...tot de la Avon.scz ca le-am zis pe toate de la Avon.dar imi plac mult produsele:D
Fundita?;;)

| AdeeLinee a răspuns:

Buna! Eu consider ca ar trebui sa ii cumperi o esarfa insa ai grija sa fie ceva care se poarta,in culorii vii sau vezi si tu si o pereche de cercelusi draguti,dar totusi sa fie din argint sau daca nu iti permiti cerceii alege o bratara draguta cu diferite motive(adica floricele,nu stiu ce gasesti tu)sau daca nu ceva discret care sa ii aminteasca de tine.

Daca nu,poti alege o carte,ar fi potrivita "Invitatie la vals"(sau gandeste-te si tu),un tricou,maieu ceva, dar sa atraga cat de cat atentia.

La ambele variante poti adauga ciocolata, ca sa nu te duci chiar cu "mana goala".

Sper ca te-am ajutat! Bafta si distractie placuta!

| nadyank a răspuns:

Bijuterii din argint poti comanda si din magazinul online www.argintarie.ro :)

| elleme a răspuns:

Mai bine ia lua o cana cu ceva degut pe ea sau o carte sau un tricou frumos.
+ciocolata binenteles. Eu cred ca astea sunt obiectele cele mai importante pe care nu le v-a uita. Asa o oja, o bretara sau niste cercei se stica imediat mai ales daca sunt tinichele.
Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merge cartea, iar cerceii daca nu sunt din argint e cam asa...stii ce, poti sa ii iei o pereche de cericei 20-30 de lei argint,si gata.
Merge si un tricou, o bluza.
Pai, carti...hmm...Elevul Dima dintr-a saptea e frumoasa, dar e de plans.Stiu ca eu am plans la ea, Scrisoare de Dragoste, tot de plans.Alte idei nu prea am, eu citesc astfel de cartibig grin.Gasesti tu ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa'i iei un luciu de buza, o oja si o bratara.Ar fii plictisitor o carte:d.Sau un urs de plus [yawn].O pereche de manusi haioaselove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brelocul este cea mai buna alegere crede-ma

| kleorys a răspuns:

Eu daca as mai avea inca odata 15 ani m as bucura ori de cercei ori de bratara, AAAAAAAAh si nu uita ciocolata bineinteles!winking

| silvershark a răspuns:

Buna gasesti lucruri potrivite pe raio.ro

| EmyliaSustineCampaniaTPUrevive a răspuns:

Cartea ar fi potrivita.Ai putea sa ii iei Invitatie la vals, Scrisoarea de dragoste sau ElevulDima dintr-a 7-ea, Maitreyi.Asa ai putea sa o impresionezi.happySau o esarfahee heeSucces!

| pawool a răspuns:

Carte: martin eden, ii despre un marinar care se schimba pentru o fata pe care a cunoscut-o
si ar fi fain sa ii iei un suport de poze sau ceva de genu

| AlinaFilip99 a răspuns:

O carte - mie mi se pare plictisitor! Depinde de parerea ei! Un luciu de buze - ar fi destul de dragut!(Dar incearca sa vezi daca ii place sa se dea!)O ciocolata - PERFECT!(Intotdeauna fetele se bucura de o ciocolata)! O oja - Nu te sfatuiesc sa ii iei asa ceva pentru ca nu stii ce nuanta ii place! O esarfa- ar fi OK!(Ai grija sa fie ceva la moda!)! Un tricou - ar fi frumos dar sa ii iei ceva in stilul ei! Brelocul - OK (daca este dragut)! SUCCES!

| cascavaaal a răspuns:

Un luciu, ciocolata, o esarfa, o bratara, cercei...chatterbox

| bybydeny a răspuns:

Eu ma gandeam ca ai putea sa-i iei un ursulet funky sau ceva de genu...cand il priveste sa-si aduca aminte te tine

| bybydeny a răspuns:

Eu ma gandeam ca ai putea sa-i iei un ursulet funky sau ceva de genu...cand il priveste sa-si aduca aminte te tine.

| irinathebest a răspuns:

Pai ee usor o bratara ar fi dragut dar uite ce cadou fac eu mai dess o rama foto si eventual o poza cu tine! nu e nici asa scump si ee dragut e ceva ce poate pastra si poate peste ani o sa mai vezi cadoul tau in camera ei!