| εмiLч97 a întrebat:

Buna happy

Ce imi recomandati dintre Nokia C3 si Samsung S3350 Ch@t 335 Chic White? De ce?[ si as vrea parerea voastra personala]

9 răspunsuri:
| Fartie a răspuns:

Nu stiu cum e c3 da smsungu are fratimiu si nici un an nu are si 4 taste nu mai merg big grin funda?

| SweetElena93 a răspuns:

C3 e ieftin bun frumos si rezista mult si daca il scapi

| dennis17 a răspuns:

Diferă doar ca dimensiuni/capacitate de stocare.

-C3-ul vine cu un card de 2Gb, Samsung-ul nu;

-Samsung-ul are tastă functională ca la Blackberry, Nokia nu are;

-şi cam atât.

dar eu zic ca Nokia. sunt mai bune. mai rezistente.

| Ella3133 a răspuns:

Nokia c3 am eu si e destul de bun, adica bateria rezista... daca il scapi iar rezista...prinde net wireless

| DarksideGirl a răspuns:

Samsung S3350 Ch@t 335 Chic White are wifi, tine bateria eu cred ca este bun am eu. funda?

| FashionKitty a răspuns:

Samsung Chat, clar. Pentru ca e mai stilat si are tastatura mai plata oarecum decat C3, mie nu mi-l place deloc.

| Iustiina a răspuns:

Nokia c3...am si eu ...si unchiul meu are. El a avut un accident cu masina si sa rostogolit cu ea.telefonul inca ii functioneaza. Nu are nimic, doar ca e putin zgariat. Se meritahappy fundita?

| distinct a răspuns:

De ce ai alege Samsung Ch@t aici un review util http://www.topoferte.com/samsung-s3350-review-pareri-si-pret/
Eu zic ca merita Samsung pentru ca are wireless foarte bun si util daca vrei sa stai cu viteza pe net

| Piisiiiii a răspuns:

Eu am Samsung S3350 si sunt foarte mutumita insa mai cunos foarte multi oameni care au Nokia C3. Odiferenta prea mare intre ele nu este. Dar fiingca eu am Samsung s3350 si sunt foarte multimita eu pe asta til recomanf fiindca mi se pare foarte bun.

Întrebări similare