Eu nu ma pricep prea bine dar totusi iti spun pararea mea.
Depinde de suma care esti dispusa sa o dai pe aparat, daca vrei sa dai cateva sute de lei iti iei un aparat foto compact cu vreo 14/16 megapixeli, cu un zoom bunicel, sa filmeze HD. Daca ai mai multi bani la dispozie iti iei un DSLR bun. Spune-mi care ar fi bugetul pentru aparat ca sa iti pot da cateva sugestii de aparate.
Ce-i ieftin nu-i bun mergi in magazin de specialitate si acolo vei primi raspunsul dorit
Si daca ce e ieftin nu e bun ce propui? Sa nu mai luam paine sa luam cozonac, sa nu mai luam Plugaru sa luam Kent, sa nu mai luam Dacie sa luam BMW? Si lucrurile ieftine sunt bune dar sunt bune de banii care ii dai pe ele, ca doar nu vrei ca un aparat foto de cateva sute de lei sa fie la fel de bun ca unul de cateva mii de el, e normal ca ala de cateva mii are mai multe functii si d'aia e mai scump dar nu poti tu sa zici ca ce e ieftin nu e bun. Acum hai sa ne luam toti Iphone 5 ca Nokia nu mai e bun ca e prea ieftin
Painea si ea este de calitate diferita si tot paine mananci doar la pretzuri diferite aceea care are calitate superioara este mai sanatoasa
si daciile fabricate pentru piata de west sunt cu mult mai de calitate decat cele fabricate pentru piata de est
asa ca depinde de catzi bani dispui si iti cumperi ce poti