| Aeternum a întrebat:

Bunabig grin sambata aceasta ma duc cu iubitul meu la opera si nu stiu cu ce sa ma imbracsad El mi-a spus ca trebuie sa fiu eleganta dar nu imi dau seama ce ar trebui sa port avand in vedere ca am 16 ani iar el 20. El o sa vina la costum si nu vreau sa par ridicola langa el asa ca daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi ar fi minunat!:*multumesc

Răspuns Câştigător
| Dudăăăă a răspuns:

Ai putea sa alegi o rochita pe care o ai in garderoba, acum depinde de ce ai in ea.Sau te poti imbraca de asemenea cu un pantalon negru de stofa si un sacou tineresc.
P.S e tare dragut din partea lui ca te duce la opera.Alti tineri de 20 de ani te-ar duce probabil la un club si dupa la un hotel.Succes mult :*

8 răspunsuri:
| KirigayaKirito a răspuns:

Poti lua o rochita neagra, pe corp pana deasupra genunchilor.Pantofi cu toc(de preferabil rosii ca sa iesi din banalitatea non-culorii), un plic rosu, un colier elegant(lantisor) si optional un bolero (ori de panza, cu modele si gaurele pe maneci, cv de genu ori unul de blanita care se aseaza pe umeri si se leaga). oricum iubitul tau trebuie sa te iubeasca asa cum esti deci nici ca ar conta cum te imbraci!

| elenat a răspuns (pentru KirigayaKirito):

Mda bunica si bunelu numai ochelari nu-i ajunge!
sunt de acord cu rochia si nu exagera cu pantofii! daca mergi la opera nu e neaparat sa fii imbracata super elegant cauta tinute pe net! bafta!

| KirigayaKirito a răspuns:

Sunt de acord cu tine elenat(scuze, probleme cu TPU si nu iti pot lasa mesaj) doar ca iubitul acela o sa vina la costum si ar fi banal ca ea sa vina in ghete.intelegi? Recunosc ca si tipu cam exagereaza ca te duci la opera nu la bal, doar eu i-am dat o tinuta mai eleganta, putin office sa arate bine pe langa .hmm.ala, sti tu cine laughing.

| AliceThai a răspuns:

O rochie, de preferat mai lunga de genunchi, fara culori tipatoare

| Alle23 a răspuns:

O rochie rosie, cu parul prins in cocwinking

| baal24 a răspuns:

In costumul Evei. Funda?

| JustinFanEu a răspuns:

Vezi daca gasesti ceva aici. nu cred ca sunt cu rochii dar poate te ajuta happy

| Pepenel a răspuns:

Intr-o rochie.