Esti tanara, esti frumoasa, imbraca-te asa cum doresti tu, chiar daca altcuiva nu-i place, cum mi-ai descris tu imbracamintea pentru petrecere este ...socanta si asa trebuie sa fie, "sa-i omori' pe toti, parul cat ai rebel, machiajul decent, nu-ti ataca fata cu prea multe farduri... ochii sa-ti ramana verzi/foarte frumosi ca si ai mei,/ iar pentru buze foloseste un ruj cat mai aproape de culoarea naturala, sunt sigura ca vei cuceri pe toata lumea.
Colantei negri, ok.bluza e ok.cizmele mov...trebuie sa ai grija in tinuta sa nu ai 2culori aprinse. daca ai bluza intr-o nuanta foarte aprinsa neparat in picioare ceva mai sters sau vice-versa. sau daca nu.iti pui o banderola pe cap mow.iti tapezi parul putin si cu niste cercei rotunzi mari ori negri ori mow ori turcoaz. si machiaj recomand un creion si un mascara si ajunge.cred ca e cel mai natural. sau adaugam si un tus mow sau turcoaz depinde ce cercei alegi. sper sa-ti fie de ajutor si sa nu te incurc:*:*:*
Ar trebui sa iti conturezi ochii cu creion negu putin gloss transparent si prindeti o coada intamplat si mie a functionat
Ai uitat sa specifici cate kilograme ai, sa ne dam seama daca iti vin sau nu )
Eu zic sa nu te duci in negru, doar nu te duci la pomana, du-te in ceva colorat si fara colati, o bluza, o fustita ceva ...ca d-aia esti fata, nu in jeansi, colanti sau pantaloni.