| UnNume1 a întrebat:

Daca duminica la ora 21:00 am pus o comanda pe PCGarage si ieri la 10:45, a preluat-o curier-ul si acum(5 mai, ora.11:56) inca nu a ajuns colet-ul la sediul Fan Courier... exista sanse sa il primesc astazi? P.S. PCGarage estima duminica ca o sa-l primesc miercuri(maine). !

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sunt sanse sa il primesti astazi dupa amiaza, dar daca estimarea s-a facut pe miercuri, inseamna ca traseul spre tine este mai complicat, deci e posibil sa il primesti maine.
Din experienta mea, estimarile de livrare sunt in mare parte corecte.

| George3412 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Salut, am o problema legata de asta. Am facut o comanda de 11 produse dintre care unul (carcasa pc ului) nu se afla in stoc si au comandat o de la furnizor. Trebuia sa ajunga joi, 30 aprilie, comanda eu am dat o luni, 27 aprilie si nu a ajuns nici azi la ei. Le am dat mesaj sa le zic si cred ca mi-a raspuns botul sau ceva. Ai idee de ce dureaza atata aprovizionarea? prefer sa imi schimb carcasa cu una din stoc decat sa astept atat

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru George3412):

Suna la ei, sau foloseste chatul de pe site, si afla ce s-a intamplat cu comanda. Eu nu am de unde sa stiu ce e in firma lor.

| George3412 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Le am tot dat mesaje la băieți, tocmai mi-au zis ca nu au carcasa si nu e nicio posibilitate sa vina de la furnizor... Mama lor am așteptat degeaba laughing))

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru George3412):

Pai contacteaza-i si modifica comanda, cu o carcasa din stoc.

| UnNume1 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Buna! Vreau doar sa-ti spun ca a venit acum o ora! Multumesc oricum!

5 răspunsuri: