| libra070 a întrebat:

Dati-mi un sfat repede! Am facut o comanda pe eMAG si mi-a spus ca maine va veni curierul intre orele 9-17 problema e ca eu sunt la scoala si am ore pana la 3 si la mine acasa nu e nimeni daca ma suna curierul in timpul orelor de curs si imi zice ca ajunge in circa 10 minute la destinatie eu ce ii zic? Ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Alexandra_Ioana_1999 a răspuns:

Iti recomand ca maine sa fi cu ochii pe telefon. Daca te suna in timpul orelor poti cere voie la baie sa vorbesti cu acel curier. Il poti ruga sa vina cu comanda la scoala sau poti contacta pe cineva de la eMAG pentru a amana comanda. Insa cea mai simpla metoda este sa rogi un vecin de incredera sa preia comanda in locul tau

5 răspunsuri:
| Deea990 a răspuns:

Poti sa le spui sa vina mai tarziu numai daca au timp sau te invoiesti de la ora ca sa-ti iei coletul.

| Search69 a răspuns:

Spunde-i sa lase comanda la un vecin de-al tau si tu cand vii te duci la el si ti-o iei. Vorbesti cu ei acum sa le spui. Sper ca te-am ajutat. Bafta!

| Ezeru a răspuns:

Ar trebui sa te invoiesti de la ora ca sa iei coletul sau sa rogi pe cineva sa ramana acasa. Nu stau dupa tine aia. Mie mi-au adus coletul pe la 11:30 cam asa.

| untu a răspuns:

Daca te suna curierul, spune-i ca ai ore la scoala si nu e nimeni acasa si spune-i sa vina acasa la domiciliu intre orele15:30-17:00 si daca mai suna iarasi, stabiliti o intalnire undeva dupa orele 15:00 si mergi acolo sa va intalniti cu buletinul si banii pregatiti pentru colet!

| angemon500 a răspuns:

Poti sa ii spui unui vecini sa iti ia coletu