Ii poti lua o esarfa frumoasa [esarfele sunt in jur de 15-20 lei] sau o bratara de argint[gasesti sigur pana in 20 lei]...sau daca nu iai un bibelou gen Mos Craciun sau stiu si eu, ceva in spiritul Craciunului.Sau o carte frumoasa daca invata mai bine si crezi ca ar citi-o.Sau un stilou frumos, sau daca nu i-ai jambiere...te asigur ca le va purta.Bafta.
In primul rand nu e tampita! E ceva frumos ce fac majoritatea claselor.Ce ii place tipei? Ce muzica asculta? Ii place sa citeasca?
Daca e mai classy, i-ai ceva de la Avon( o da, sigur gasesti ceva pe acolo!), daca e mai copilaroasa i-ai un mutunache, mai ales daca are tenta de Craciun, daca e tipul "eu-le-stiu-pe-toate" i-ai o carte, daca e o tipa practica i-ai o cana cu un mesaj interesant saun haios ( de genul "You're the boss!" ).
Prin generala faceam si noi d-astea, iar eu am primit o cireasa de plastic. Deci, nu ii lua o cireasa de plastic!
Cirese!. La Avon ar dura prea mult pana vine comanda. Cadourile trebuie facute luni .
E Avon in Unirii, din cate stiam eu ( asta daca esti din Bucuresti). Poti sa ii mai iei dubiosenii d-astea de sarbatori, de genul reni cantatori, ingerasi tip lampa. Sa iti zic ca eu am primit acum cativa ani de la un prieten un glob de pus in brad? Ii bun si ala; l-am pus la colectie.
Sunt din Iasi. N.am noroc! Oricum mersi de idei :d.
Hai ca te descurci tu! La urma urmei, orice i-ai lua, tot nu o sa vina mai des pe la scoala, deci no stress! \
Si eu am patit la fel, i-ai un Ursulet de plus zorzonat si frumos, si nu micut, mai maricel.