Ohooo, distractie maxima, nu?
deci : un set de argint(bratara, cercei, eventual si u pandantiv); o caseta de argint pentru pus bijuterii; da o raita printr-un anticariat si poate gasesti ceva interesant; un colaj de fotografii in care apareti gasca voastra, intr-o rama mai deosebita; o carte buna(daca e amatoare de asa ceva); un stick mai "destept", daca e preocupata de IT; o jucarie de plus uriasa(dar asta cooooostaaaa);
o veioza mai smechera; un ceas de perete haios...
distractie placuta
Cred ca cel mai bun cadou ar fi un set de argint/aur/aur alb Ideal ar fi o pereche de cercei o bratara si un lantisor Succes
Un ceas si o pereche de cercei, sau asa ceva:http://www.crystal-fox.com/webart/products_large/1967.jpg
Ai mai putea adauga pe langa cadoul pe care il faci o cana funny:D
Te sfatuiesc sa nu ii duci parfumuri, sprayuri, felicitari etc dui ceva de care sa se foloseasca:)
Ceva scump si rafinat cum ar fi o bratara sau un lant sau de nu un ursulet din ala mare!
Incearca sa fii si putin mai"nebuna" in ceea ce priveste cadoul ...eu de exemplu i'am dus unui coleg o sticla de detratant, la o prietena i'am facut cadou o cutie mareee impachetata foarte frumos (goala, evident) iar pe fundul ei scria "s'o crezi tu ca iti cumpar asa cadou" ...eu zic ca pe langa cadourile serioase trebuie facute si cadouri haioase care sa ramana in minte si sa trezeasca un zambet mult timp de atunci incolo, te'am pupat si succes in cautarea cadoului
Eu iasi lua un lucru simplu. o bratara de argint. sau daca nu ai putea sa ii iei un simbol nu stiu cum sa ma exprim ceva care sa arate prietenia ta fata de ea... poate un ingeras ceva.'
Janina întreabă: