Pai ia-ti caiete studentesti, pixuri, creion, compas ( iti trebuie neaparat la sfarsitul clasei cand treceti la cerc)... la desen carioci sau acuarele (depinde ce iti cere profesoara ) pentru ca faceti silueta si portretul in semestrul 2, rigla de minim 20cm.
Poi depinde de ce iti lipseste.dar daca vrei sa le ieo pe toate:culori, carioci, penar, stilo, guma de sters, creion mecanic sau simplu.ascutitoare.pic de sters.rezerve de cerneala. mine de creion.penar.caiete de:romana mate(eu imi iau de obicei cate 20de romana si mate)caiet de geografie biologie muzica bloc de desen acuarele pensule.ghiozdan*Dar nu crezi ca ai fii cam n-are sa.ti iei toate astea? Eu ti.am enumerat rechizitele.Eu trec a 8 si sinccerimi iau doar caiete ca restul am
Eu zic sa nu.ti iei acoarele foarte scumpe ca nu o sa pictati mare lucru.In cls a 7 la mine, am pictat in semestrul intai la cateva ore si dupa mai mult in creion gen schite, te invata sa faci stele cu4-5colturi...si am facut in sem 2 istoria antica.P.s:scuze greselile de la raspunsul anterior dar sunt pe telefon si m.am grabit
Cam aceleasi lucruri pe care ti le-ai luat cu un an in urma, un singur obiect ai nou: chimia.
4 caiete matematica
2 caiete romana
1 caiet fizica
1 caiet chimie
1 caiet germana/franceza
1 caiet engleza
1 caiet bio
1 caiet geografie
1 caiet istorie
1 caiet muzica
1 caiet religie
1 bloc de desen