Poti pune numele tau si orice adresa fara nici o problema poti ridica acel colet chiar si daca pui alt nume. Cand vei plasa comanda pe site, iti vei trece si numarul de telefon, site-ul va da numarul tau mai departe curierului care te va suna cand ajunge la destinatie. Eu am primit odata un colet la facultate
Poti pune pe numele si adresa celui la care esti in gazda.Va primi el coletul pentru tine.
Curierul iti bate la usa, dai banii sau semnezi de primire daca ai platiti online cu cardul si gata. iti cere doar seria de buletin si atat.
Daca livrarea este prin curier poti da orice adresa, nu are legatura cu buletinul, curierul livreaza personal pachetul la adresa indicata. Vezi ca multe site-uri au la formularul de comanda adresa de domiciliu si adresa de livrare, asa e mai clar deja. Numele trebuie sa fie insa al tau, curierul poate eventual verifica numele, dar de obicei nu verifica nimic, nu e treaba lor, ei livreaza marfa si iau banii. Poti primi si prin posta colete fara sa ai adresa pe buletin acolo, la adresa treci post restant si numarul oficiului postal de la care mergi sa ridici pachetul.
Depinde de pe site faci comanda, cand trebuie sa vina coletul ei te suna sa iti spuna unde sunt ca sa il ridici, iti face factura cu datele, dar nu mai stiu cum era cu datele, ca nu am mai facut o camanda de acum o luna. O sa ma interesez si iti las un raspuns diseara.
Buna.poti da adresa familiei unde stai la curier si pui numele/adresa unuia din ei. cred ca e mai simplu