| Lokii a întrebat:

Eu ma consider cam slabuta, la nimeni nu ii se pare asta dar chiar vreau sa mai ma ingras putin! big grin Help me pls!big grin
Fundita pentru raspunsul care imi va fi de ajutor tongue!

Răspuns Câştigător
| Ancutsa a răspuns:

Buna! happy La multi ani! :*
Pai de ce vrei sa te ingrasi? fetele slabute arata foarte bine, dar nu fooarte slabe.
Ai putea manca orice ca sa te ingrasi 2-3 kg.

Bafta! :*

9 răspunsuri:
| Ciprian a răspuns:

Mananca mai mult, mai ales seara, dormi mai mult si te vei ingrasa. Succes!

| Anya_1437 a răspuns:

Mananca multa multa paine

| noktambul a răspuns:

Ce inaltime, ce greutate si ce varsta ai, isteatzo? Cum sa-ti dam sfaturi, fara un minim de informatii?

| Raluu a răspuns:

Pai este posibil sa nu fie nevoie sa te mai ingrasi. De obicei nu este necesar sa faci ce crede lumea ci sa faci ceea ce simti tu. Crede-ma ca daca vei face ceea ce simti tu vei fi mai sigura pe tine si poate mai fericita. Ai grija inainte de a lua o decizie importanta ca apoi sa nu regreti decizia.

| Uptime_7655 a răspuns:

Vreo poza sa vedem minunea slabuta? happy

| Pyssaa a răspuns:

Pai mananca dulciuri cipsuri
Bea sucuri
Mananca mancaruri cu grasime Shaorma ...etcwinking sper sa-ti fie de folos :X! ( primesc funda? )

| DorelSudoru a răspuns:

Saorma rullzlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !

| Ela_6996 a răspuns:

Iti voi da cele cinci sfaturi pe care le stiu : 1. mananca foarte multe fructe si legume, 2. bea multa apa, 3. fa mult sport in fiecare zi, 4. nu mai manca dupa ora 6 seara, 5. nu rata cele trei mese ale zilei. Fundita?