Fa-ti masca din ulei de masline si zeama de lamaie, se tine 3-4 ore in cap si se face cam la doua saptamani. La mine a dat roade, parul este foarte hidratat si luceste iar varfurile nu mai sunt asa de despicate ca inainte. Am auzit mai multe persoane zicand ca u iese repede din par sau ca radacina se va ingrasa mai repede, nu este adevarat, eu imi dau de 3 ori cu sampon in cap si nu de 2 cum fac de obicei si e de ajuns.
Eu zic sa te tunzi intai. apoi sa iti aplici masti hranitoare.
si EVITA PLACA!
Te duci la frizerie la fiecare 2 luni si-ti tai varfurile raspicate
o sa creasca mai rapid
succes. funda ?
Sunt uleiuri regenerante dar costa foarte mult. MercanOil e poate cel mai bun pe care-l stiu. dar exista intodeauna extensii de par... http://xtensii.ro
Extensiile de par nu sun o solutie. Vreau sa am parul meu natural. Plus ca extensiile areanjate necorespunzator se vad foarte urat.
Pai in primul rand cred ca e ars la varfuri asa ca ar fi bine sa te duci la coafor sa te tunzi putin la varfuri, pe unde e ars. apoi sa aplici masca de par data de bitchsaywha si ai sa vezi ca in max 2 luni o sa ai un par sanatos si lung. dar ca sa poata creste trebuie neaparat sa iti tai varfurile aese si inca o sugestie.sa mergi la coafor in fiecare luna sa iti taie putin din varfuri pentru ca asa o sa creasca mult mai repede parul. pup sper ca te'am ajutat
Buna
trebuie sa aplici un tratament dupa fiecare spalare si iti mai trebuie si un sampon hidratant.
vezi brosura avon nr 1 pe anul 2011 si daca vrei iti pot face recomandari... tel 0732440744 www.avon-cosmetice.com