| Ralluxd a întrebat:

fetele. Ce as putea face pentru a-mi creste mai repede parul[avand in vedere ca e si ars]? Cea mai buna solutsie primeste fundita. Astept raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| meooooow a răspuns:

Fa-ti masca din ulei de masline si zeama de lamaie, se tine 3-4 ore in cap si se face cam la doua saptamani. La mine a dat roade, parul este foarte hidratat si luceste iar varfurile nu mai sunt asa de despicate ca inainte. Am auzit mai multe persoane zicand ca u iese repede din par sau ca radacina se va ingrasa mai repede, nu este adevarat, eu imi dau de 3 ori cu sampon in cap si nu de 2 cum fac de obicei si e de ajuns.

8 răspunsuri:
| vanessa_8029 a răspuns:

Eu zic sa te tunzi intai.big grin apoi sa iti aplici masti hranitoare.
si EVITA PLACA!

| FetitSa a răspuns:

Te duci la frizerie la fiecare 2 luni thinking si-ti tai varfurile raspicatehappy

o sa creasca mai rapid tongue

succes. funda smug?

| MihaiXtensiiPunctRo a răspuns:

Sunt uleiuri regenerante dar costa foarte mult. MercanOil e poate cel mai bun pe care-l stiu. dar exista intodeauna extensii de par... http://xtensii.ro

| Ralluxd explică:

Extensiile de par nu sun o solutie. Vreau sa am parul meu natural. Plus ca extensiile areanjate necorespunzator se vad foarte urat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incepe prin a renunta la placa pentru o vremewinking si da, tunde-te

| cristina_6311 a răspuns:

Pai in primul rand cred ca e ars la varfuri asa ca ar fi bine sa te duci la coafor sa te tunzi putin la varfuri, pe unde e ars. apoi sa aplici masca de par data de bitchsaywha si ai sa vezi ca in max 2 luni o sa ai un par sanatos si lung. dar ca sa poata creste trebuie neaparat sa iti tai varfurile aese si inca o sugestie.sa mergi la coafor in fiecare luna sa iti taie putin din varfuri pentru ca asa o sa creasca mult mai repede parul. pup sper ca te'am ajutat

| avoncosmeticecoordonator a răspuns:

Buna
trebuie sa aplici un tratament dupa fiecare spalare si iti mai trebuie si un sampon hidratant.
vezi brosura avon nr 1 pe anul 2011 si daca vrei iti pot face recomandari... tel 0732440744 www.avon-cosmetice.com