Eu am asa: telefonul, portofelul, luciul de buze, rimel, cheia, ochelarii de soare cand nu ii am pe ochi, un pachet de guma, si ceva dulce.
Eu am: Ochelarii de Soare b-) :d, Fond De ten, Ruj, Rimel, Portofel, Telefon, Mp4, Chei, Servetele umemede, Clame
Si cam atat.
Telefon, şerveţele - umede şi uscate , strugurina, cheile, o pungă şi eventual bani.
Eu am:
un strugurel,un deodorant,guma de mestecat,niste clame,doua gume de par,tampoane,telefonul,chei,notite,pixuri,luciu de buze,baton corector,o o glinda,servetele umede si uscate,ochelari de soare,portofelul, creionul pentru sprancene, pila si cam atat!
Ruj, servetele umede si uscate, deodorant, chei, telefon, casti, guma de mestecat, portofel, bani, abonament
Eu am:servetele umede si uscate,un sul de hartie igenica, absorbante, 3 telefoane, chei, 2 ipod, 2 auricolare, 1 rimel,un creion de ochi,ruj,strugurel,luci de buze,creion de sprancene,corector,crema de fata,crema de maini,crema de corp, deodorant, 3 feluri de guma, 1 pila, 1 oja, 1 sticla de accetona, 1 carnetel, 2 pixuri, tigari, 3 brichete,pasta de dinti,periuta, amuchina gel pentru maini, 2 perechi de casti,baterii pentru. ipod,fotografii cu toata familia(inclusiv animalutul meu)
bratara si lant de rezerva,superglue, scoci, 1 ac si-o papiota si cam atat!
La mine mereu in poseta am: ruj, luciu de buze, pudra, servetele umede si uscate, tel, bricheta, tig, cheile toate.si cam atat.
Deci :
Telefonul ( cand plec undeva )
Portofelul
Un strugurel
un pix si un mic carnetel
guma mentolata sau dulce.
cam atat.
Deci : Telefonul, bani, gloss, ruf, fondul de tenn, rimelul, creionul de ochi, servetele, cheile, aparatuul fotoo, ochelarii de soare si cateodata absorbante
Eu am. servetzele umede si uscate, chei, un pix, un carntzel mic, un absorbant, bani, telefonul, o bricheta, un luciu de buze, o oglinda, o pudra, o pila si o dezordine atat
Telefon niste bolduri servetele ochelarii de soare un elastic de par o oglinda un pix o pila o agrafa si chei
oana1 întreabă: