Cuptor cu microunde sau alte aparate electrocasnice. Dar asigurate sa fie ceva ce stii ca nu ii trebuie.
Crezi ca isi va aminti de ala care i-a dat un ceas sau o felicitare? Putin probabil, dar cu siguranta isi va aminti de ala care i-a dat un aspirator de ziua ei.
Poti sa ii faci chiar tu ceva ar fi dragut. De exemplu poti incepe cu o felicitare facuta din quilling eu fac asa ceva si nu am dat gres niciodata. Sau ii va prinde bine o oglinda de buzunar pe care i-o poti personaliza cu un mesaj optimist. Sau poti sa ii faci un tort acum depinde daca esti bun la gatit sau la lucrurile hand-made. Sunt multe idei de cadouri hand-made pe Youtube.
Daca esti impreuna cu ea poti sa ii oferi pe langa altceva o poza in rama cu tine si ea. Daca nu sunteti impreuna poti alege din mai multe cadouri:daca ii place sa citeasca ii poti oferi carti. Daca ii place sa manance ii poti oferi alte carti cu mancare. Daca ii place muzica ii poti oferi CD-uri cu muzica sau daca e pasionata de un instrument muzical ii poti lua unul. Daca are nevoie de ceva cum ar fi o rochie sau niste pantofi iar ii poti cumpara. Avand in vedere ca face 18 ani ii poti lua o brata dau un inel sau niste cercei de aur. Acum depinde de cat de importanta este aceasta petrecere pentru tine si de cati bani ai in buzunar. Sper ca te-am ajutat. PWP
Poti sa cauti pe Youtube Lebada din harti creponate sau alte chestin sunt chiar frumoase si usor de facut.
https://m.youtube.com/watch?v=k9fD3L2cmIk
cristal_7578 întreabă:
anonim_4396 întreabă: