Cazi para malaiata in gura lui nataleata...N-as pune in viata mea asa intrebare...M-as desconsidera pe mine dar si ideea de prietenie.
Ideea de prietenie care? Ca prietenia consta în plictisitoarele cadouri dintre care majoritatea oamenilor sunt sătui de ele? Pur și simplu aceasta e o întrebare pentru oameni cu idei creative pe care le pot dezvolta și pot impresiona plăcut un om.(normal ca nu toți sunt creativi și nu pot să dea răspunsuri de folos).
Lol, sunt absolut de acord cu el, poate a fost putin cam dur, dar TU ar trebui sa stii care e cadoul cel mai bun, pentru ca e prietena ta si TU ar trebui sa o cunosti, de la necunoscuti poti primi numai niste idei generice care au o probabilitate foarte mica sa se si potriveasca perfect!
Ai omis partea cu para malaeata.Ma scuzi ca nu am fost atat de dedicat cauzei tale incat sa combat mai mult problema.Sarbatori linistite si multa intelepciune iti doresc.
Daca stia sa se exprime alta era postarea mea...Nu sunt asa dur tot timpul, uneori da, depinde cei carora ma adresez(upsss, iar am comis-o).Si nu uita, nu oricine te ingroapa la un moment dat iti vrea raul.