Nu neaparat sa fure datele cardurilor, ca daca ai intelege cum functioneaza platile cu cardul ai sti ca maxim iti fura suma unei singure tranzactii, cit sa vinda produse contrafacute. Da' niste haine normale ce au?
Este vreo problema daca mie imi plac acele haine si mi le permit? Mi le permit pe cele de pe site-ul oficial. Intrebarea aceasta am pus-o din curiozitate pentru a vedea daca a mai interactionat cineva cu aceste site-uri.
Desigur ca e o problema. Problema e ca nimeni normal la cap care nu sufera de grandomanie si altele asemenea nu da banii pe asemenea mizerii. Si crede-ma ca se intampla sa cunosc niste milionari in euro care isi fac vacantele prin Monte Carlo sau SUA dar se imbraca a-la Bill Gates/Steve Jobs/Zuckerberg. Si cel mai trist mi se pare ca iti permiti mizerii inutil de scumpe dar nu te duce capul cit sa vezi pe site-urile alea 2-3 semne esentiale care denota tepe, cum ar fi lipsa datelor fiscale si a adresei fizice a firmei din spatele respectivului site. Dar nah, noi sa fim sanatosi, e loc pentru toti sub soare.
Bună, de ce nu încerci site-urile astea de brend, sinsay, reserved, mohito, zara, crop, h&m, brescka sau shein cel mai la modă acum.
Si sunt haine de calitate! Si site-uri bune.
Eu nu as cumpara de pe niciunul din siteurile astea.
Incearca dehaine.ro
Sau Shein (au chestii misto si pentru barbati; plus discounturi la pret si livrare).
anonim_4396 întreabă:
Alexandra2day întreabă: