| Ștefan0804 a întrebat:

Bună, Îmi poate spune cineva de unde aș putea cumpăra o maimuță? Sau dacă îmi puteți da o persoană de contact să iau legatura, Mulțumesc

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din India o poti cumpara!

| sierra1 a răspuns:

Recomand cu căldură un orangutan, e mai de incredere și se atașează deplin de curator

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

În Romania nu poți.

| romeo78 a răspuns:

Este ilegal, intră la trafic de animale exotice. Plus că o maimuță, trebuie să fie de talie mică, trebuie pampers, trebuie lesă, trebuie cușcă interioară, are boli, dar cel mai important, nu poate fi dresată!
Pe piața neagră puteți găsi la risc sau la o grădină zoologică prin mită.

| zilog a răspuns:

E... nu poti

una e că nu poți
si alta e că nu ai voie

IN CONCLUZIE NU AI VOIE DIN MAI MULTE CONSIDERENTE MORALE CARE AU INFLUENTAT STATUL SĂ DEA SI LEGI CA NU AI VOIE
pentru ca multi oameni cumparau animale fara sa le asigure conditii bune de trai
le maltratau
le torturau
asa ca statul si societatea nu are de unde sa stie ca tu ii oferi toate conditiile.
asa ca e bine ca e interzis sa iti cumperi.

Dar am o idee ce ar fi sa te duci la gradina zoologica si sa te inscrii ca voluntar la ei si sa te joci la ei acolo cu maimuta cât vrei tu si sa ii ajuti si cu alte animale
până când te saturi de maimute
când te-ai săturat ce făceai cu ea ii dădeai drumu pe stradă sau o puneai inapoi pe olx ca sa o cumpere un taimblandez să o mănânce sau să o pună la furat

eu consider că cea mai buna solutie ar fi sa te duci la gradina zoologica si sa muncesti gratis acolo voluntar si in schimb sa te invete cum poti sa te apropii de maimute in mod constient
fara sa ii faci nici ei rau
si fara sa te accidentezi nici tu
pentru ca poate trebuie sa existe si aici ceva proceduri de protectia muncii
poate ca au ceva microbi virusi bacterii, poate ca trebuie sa faci ceva vaccinuri ca sa poti sa te atingi de o maimuta ca sa nu o imbolnăvesti nici tu pe ea nici ea pe tine
pentru ca tu poate esti purtator de giardia sau alte treburi care pot să omoare maimuta
asa ca trebuie sa faci un test parazitologic inainte sa mergi sa te joci cu maimuta
sa nu se ia de la tine ceva la ea.
oricum te invata cei de la gradina zoologică. si nu te astepta sa te lase asa din prima zi ci trebuie sa muncesti si tu ceva pe acolo
sa rânești la elefant sa duci mizeria de la rațe
apoi când o să considere ei că te-au instruit destul o sa te lase daca te vad ca meriti

| badpanda a răspuns:

Nu ai de unde.