| Alexandraaabdb a întrebat:

Imi puteti spune, va rog, ce parere aveti despre parfumul Olympea? M-ar interesain special longevitatea. Ce ati alege dintre Black Opium si Olympea? Dau funda!
Sterge

2 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Eu tocmai mi-am cumparat Olympea si ma tine cam toata ziua. Mi se pare ca longevitatea este putin mai scurta decat la parfumurile mai puternice, precum cele de la Guerlain (My insolence, Insolence, La petite Robe Noir) sau Coco Mademoiselle, care ma tin pana a doua zi sau chiar si dupa ce fac dus. Dar diferenta mi se pare infima, avand in vedere ca fac dus dimineata si ma dau cu parfum intotdeauna dupa, deci faptul ca m-ar tine parfumul dupa dus nu ma incalzeste cu nimic. Cat despre faptul ca tine pana a doua zi, din nou nu ma incalzeste avand in vedere ca folosesc parfum zilnic. Deci, depinde ce asteptari ai tu de la el si cum il folosesti in functie de ritualurile tale zilnice. El tine pe putin intre 12 si 18 ore.

Cat despre diferenta dintre Black Opium si Olympea, cred ca longevitatea este cam aceeasi. Nu am avut Black Opium, dar am avut un tester pe care l-am folosit cateva zile.

Din punctul de vedere al mirosului, pentru lunile calde as lua Olympea, iar pentru lunile reci, Black Opium.

Întrebări similare