Nu vreau sa te superi pe mine dar imprimeul leopard e unul pretentios si "aglomerat" de aceea se recomanda sa fie purtat in cantitati mici gen o fusta, o esarfa, o geanta, un blazer etc dar o rochie ar fi prea mult, daca pui si niste sclipici si un material mulat clar ai obtinut o rochie demna de siteul cu pitipoance.
Mai ales fiind vorba de o nunta eu recomand ceva mai sofisticat, mai elegant, nu leopard. sa nu ma intelegi gresit ca sunt anti animal prints, am si eu 2 fuste leopard dar repet trebuie purtat cu moderatie.
Nu este neaparat sa fie purtat in cantitati mici. Imprimeul leopard este foarte frumos si merge si la o rochie mulata pana deasupra genunchilor sau chiar mai sus. Eu de exemplu am tot asa o rochita cu imprimeu leopard mulata cu o singura maneca lunga iar vara mea are la fel numai ca nu are maneca lunga i-a facut o mica modificare si sunt foarte frumoase si le-am purtat si la nunti si prin cluburi sunt rochii de durata pe care merita sa cheltui banii. Si de obicei sunt foarte apreciate/admirate.