Eu am comandat de doua ori de pe Kurtmann si nu am avut absolut nici o problema cu masurile, mi-au venit perfect. Ceea ce este in poza, culoare, model asa si este si in realitate.
Am zis ca in magazine numai naspeturi vad. Pe bune, parca a innebunit lumea, de vara trecuta numai din aia rupti sau cu "fund" inalt gasesc, iar ce e acceptabil mi-e ori prea mare, ori prea mic. Am mers prin magazine cu gandl "da-o-n colo de treaba, imi iau rupti daca nu gasesc altceva", urati de am venit fara ceva, si era a 3-a oara cand am plecat la cumparat pantaloni.
Dap, ca oricat de eco as vrea sa fiu, nu imi permit sa arunc sutele de lei. Ar fi fost vreo 200 si ceva si am citit ca pielea ecologica nu e prea rezistenta. Eu imi spal incaltamintea la masina de spalat, ma rog, ghete, pantofi, nu, ca se pot spala usor in interior. Daca ti-e curata in interior si iti iei mereu ciorapi curati, n-o sa iti miroasa picioarele oricat ai transpira. Cum ti se murdaresc ciorapii, cum cari bacterii in papuci si reziduurile lor incep sa puta.