anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ma numesc Teodora Constantinescu dar imi spun mileycyrus15.As vrea sa-mi spuna cineva ce haine sa port, am 9ani si as vrea sa ma imbrac ca Miley Cyrus si eu mi-as dori dejas-am 17ani ca Miley Cyrus. Ce sa fac?!
Cu drag, mileycyrus15-Teodora Constatinescu

11 răspunsuri:
| Irina a răspuns:

Nu ti se pare foarte nasol, ca sa zic asa, sa nu ai personalitatea ta si sa imiti pe altcineva? Fii originala, asta conteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi as zice sa iti faci propriul tau stil, nu copia pe nimeniwinkingwinking. Cand ai sa cresti mai mare, ai sa vezi ca n-o sa-ti mai pese ce poarta Miley ci ca este doar o pustoaica talentata care scoate bani grei datorita voua! Incearca sa fi tuuu, apropo: tine-te de scoala, deoarece vad ca ai o ortografie bunawinking. Te salut, Teodora!

| AdaIoana18 a răspuns:

A face o pasiune pentru o vedeta sau un pesronaj dintr-un desen animat este un lucru perfect normal. Dar iti dau un sfat imbracate cu haine cum iti place tie nu este neaparat nevoie sa o imiti pe Miley Cyrus fii tu cea originala asa totul este perfect. Intotdeauna fii tu insati!

| Sasha_3991 a răspuns:

Ea poarta Colanti si maieuri cat mai simple. Iarna ai putea un costum de schii chiar si cand mergi la mall iar din blugii mai vechi ai butea sa iti faci o fusta.Bluzele simple cu maneca lunga asta nu stiu cum sa ma exprim adica s apui un tricou colorat care sa se asorteze cu bluza simpla. Ai Ugguri?
Ea are 3 perechi de ugguri daca nu ai ai putea sa porti cizme sau pentru vara, niste pantofiori sau sandale. Sper ca te-am ajutat eu impreuna cu miley deoarece eu o cunosc deoarece eu sunt verisoara de a 4 cu ashley tisdale.PA

| illusion a răspuns:

@ rebeka nu te mai umfla atat in pene ca esti verisoara nu stiu cui, nu e frumos sa minti un copil de 9 ani. ce naiba laughing hai mai lasa televizorul si mai pune mana pe o cartewinking si. Teodora o sa vezi cand o sa cresti ca nu e nevoie sa imiti o persoana pentru ca ai propria personalitate, imbracate cu iti place si cum te simti binewinking si vei fii mai mult apreciata de colegii si prietenii tai pentru ca asa nu vei fii o copie a vedetei Miley Cyruswinking

| cryssy95 a răspuns:

Este o faza trecatoare pentru toti copii de varsta ta, toti vor sa fie miley sau mai stiu eu ce vedeta de la televizoroh go on...este normal pentru copii sa aiba un idol, totul o sa treaca de la sine

| roolez a răspuns:

Ceinculta esti rebeka. nici macar nu exista gradu 4 laughing)laughinglaughinglaughing hai pa. app fi originala teowinking

| MusicisMusic a răspuns:

...eu cred ca ai doar 9 ani. Te cam incurci in minciuni.Ba ai 9, ba ai 17...Succes.cauta pe net si aflii cu ce se imbraca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai cresti doi ani!?

| tudor357 a răspuns:

Teo, sunt Tudor. Vreau sa stii ca e foarte bine cu ce te imbraci!

| tudor357 a răspuns:

Buna Teo, sunt Tudor.Sa stii ca-i foarte bine cum te imbraci de obicei!