Nu imediat ce ajunge in depozit. Va trebui sa iei legatura cu ei si sa le trimiti IBAN-ul in care sa-ti vireze banii. In mod normal (nu stiu de unde-i magazinul!) daca era un magazin romanesc trebuia sa te contacteze telefonic si sa te intrebe ce faci. Tu ai cumparat online si ei nu stiu decat ca ai cumparat cu cardul dar nu le apare IBAN-ul si nu-ti pot vira banii.
@Claudiu Nu stiu ce varsta ai dar esti complet needucat! De ce trebuie sa jignesti? De dialog civilizat ai auzit? Ca nu-ti convine tie raspunsul e treaba ta. Eu nu te-am intrebat nimic.
Multumesc mult????????
Exact! Deja comanda mea a ajuns la expeditor iar banii încă nu au intrat fiind ca trebuie sa le las iban-ul.Am dat iar un email in care am spus asta, iar acum astept raspuns. Multumesc frumos!
Multumesc si eu ca mi-ai confirmat faptul ca trebuie sa le trimiti IBAN-ul. Am avut o discutie contradictorie cu Claudiu dar i-a fost sters raspunsul obraznic.
Într-adevar ai avut dreptate cu ceea ce ai spus. Felicitari!?
Multumesc!
Nu imediat ce ajunge in depozit. Va trebui sa iei legatura cu ei si sa le trimiti IBAN-ul in care sa-ti vireze banii. In mod normal (nu stiu de unde-i magazinul!) daca era un magazin romanesc trebuia sa te contacteze telefonic si sa te intrebe ce faci. Tu ai cumparat online si ei nu stiu decat ca ai cumparat cu cardul dar nu le apare IBAN-ul si nu-ti pot vira banii.
Le-am scris si acolo dar inca nu au raspuns.Astept sa vad ce se intampla.Multumesc frumos!