| LikeeChocolate a întrebat:

Ma puteti ajuta cu pareri pentru niste cadouri de Craciun. Nu sunt sigura ce pot sa le i-au parintilor mei (39 de ani). Va rog sa ma ajutati! Funda!:*

Răspuns Câştigător
| AndradaAndyy a răspuns:

Buna! Pentru mama poti alege:
- un set format din fular si o pereche de manusi,fiind utile oricui in anotimpul rece;
- o bijuterie mica,ca de exemplu o brosa;
- o cutie de bomboane,frumos impachetata,sau,daca esti destul de mare si te poti descurca in bucatarie,ii poti pregati mamei prajitura preferata;
- un album cu cele mai frumoase poze pe care le-ati facut impreuna;
- diferite produse pentru ingrijirea tenului sau a parului.

Pentru tatal tau:

- un portofel,in care poti pune o poza, de dimensiuni mici, cu tine si tatal tau.
- muzica este unul din cele mai raspandite cadouri utile si elegante:daca stii exact ce gusturi are, poti achizitiona un CD cu muzica preferata;
- produse pentru fumatori daca este cazul (eventual o pipa frumoasa, o brigheta sau o scrumiera);
- o agenda, care ii poate fi utila la serviciu, si astfel poti fi sigur ca nu va uita niciodata cine i-a daruit-o;
- un DVD cu filmul lui preferat.

Sper ca ti-am fost de mare ajutor. (Fundita)?

5 răspunsuri:
| andru10best a răspuns:

O sedinta pentru un masaj sau o sesiune de rasfat la un spa happy

| Rebecca123 a răspuns:

Mamei tale ai putea sa ii iei un parfum, un bibelou frumos ce simbolizeaza Craciunul, o pereche de cercei, bratara..etc.Sau ai putea sa ii faci un colaj punand poze cu tine si parintii tai si punandu-l intr-o rama de tablou, il decorezi etc si va iesi frumos. Tatalui tau ii poti lua un ceas, o bratara barbateasca, ceva de imbracat, sau la fel, ceva personalizat.

| scanappino a răspuns:

Cele mai obisnuite cadouri sunt electronicele si electrocasnicele. de exemplu un aparat de ras sau un ceas tatalui si mamei ceva ce nu are prin bucatarie... eventual o bratara sau un parfum ar mai fi o idee. depinde si de bugetul tau

| adita90 a răspuns:

Depinde de cea bani dispui dar eventual mai alesc ca vine si frigul le poti face cadou cate un plovar

| IonnyM77 a răspuns:

Ai putea să le faci un tablou cu ramă de Crăciun şi în el pozele lor! Mi se pare un Cadou frumos pentru părinţi!