| mrsdreamy a întrebat:

nu stiu daca am ales bine categoria.am o mare dilema! nu stiu ce sa ii cumpar unei prietene de ziua ei... ceva idei? va rog!

Răspuns Câştigător
| whatevernvm a răspuns:

Buna!
Cumpara-i o bijuterie, de preferat o bratara de argint, un lantisor subtire si finut sau niste cercei(sau la set).
Nu ii cumpara plusuri sau jucarii, nu o sa aiba ce face cu ele, cumpara-i ceva care il poate pastra, dar si folosi in acelasi timp.
Poti sa ii cumperi un parfum sau un pandantiv, si daca nu te incurca situatia finainciara cumpara-i o rama digitala, este un cadou foarte frumos.

Multa bafta!

| mrsdreamy explică (pentru whatevernvm):

Multumesc! cred ca voi alege ideea cu bratara de argint.

4 răspunsuri:
| AndraTpu a răspuns:

Bunaaa! Fa i ceva personalizat sau ceva funny pentru fete: http://www.cadouri-funny.eu/ uite aici :* Bafta!

| Cris06 a răspuns:

Pai depinde ce-i place...
NU STIU DACA ESTI FATA SAU BAIAT, DAR NU CONTEAZA...

Iti dau o idee : Eu am o buna prietena chiar cea mai buna nu stiam ce sa-i iau, m-am gandit bine si m-am hotatat. Ei ii place mult fotbalul vrea sa fie fotbalista si i-am luat o minge dinaceea de piele. Faza e ca, conteaza si bugetul dar gandeste-te bine ce-i place si in functie de buget alege cv funny... Daca vb despre personalitate ei iti spuneam mai mult dar nu stiu daca e o fata stil iubesc florile si papusile sau masinile bani craniile rockul si din astea pa! FUNDA?

| mrsdreamy explică (pentru Cris06):

Este fata.si faza e ca are cam tot ce isi doreste...