| Addaaa99 a întrebat:

Buna peste 5 zile se apropie ziua de nastere a unei prietene si nu stiu ce cadou sa ii cumpar. mentionez ca ii plac culorile mov si roz
ce ia-si pute cumpara? sa nu fie nici prea scump maximum de bani 15 leisad nu prea am bani. pentru ca am 11 ani a si prietena mea face 14.
funda pentru cel mai super cadou.

Răspuns Câştigător
| iamaprincess a răspuns:

Salut! Pai uite niste idei:
- o poezioara / cateva versuri scrise special pentru prietena ta
- o felicitare facuta manual (folosind o poza, folosind carton si culori, folosind carton si colaje, folosind matrite cu ajutor carora sa coasem cu ata diverse modele)
- o lumanare mai mare si modelata de noi cu mana sa ajunga o forma care ii place de ex.:steluta, inimioara etc(poti sa cumperi o lumanare roz sau mov)
-Poti sa ii cumperi un calendar cu tot anul si sa ii pui la fiecare luna o poza cu voi
-Poti face cunoscutele bratari ale prieteniei cu numele ei
-Poti cumpara o rama si ii pui o cu ea sau cu amandoua
http://www.jucariata.ro/images/products/m/2741.jpg
*sau poti creea tu una:
http://www.casuta-cu-personalizari.ro/poze/produse/974_1222604704.jpg
-ii poti cumpara niste bijuteri
-o esArfa:X
-dulciuriii:X:X
-un ceas roz
-o cana /perna/tricou pe care imprimezi o poza cu voi
Cam atatea idei am acum:d
succes!>:D<
fundita?;;)

16 răspunsuri:
| IrinaAndreea a răspuns:

Poti sa-i iei un colier in genul asta: http://www.melimeloparis.ro/produs/coliere_4/colier_a01unnbz3536709t Cred ca i-ar placea si totodata i-ar aminti de tine atunci cand il poarta :)

| KisaTheCute a răspuns:

Ii poti lua asa :

un breloc super dragut :
http://cadourihaioase.ro/......01117.html

si sa printezi o felicitare superba :

http://felicitari.alege.net/felicitari-fun-ro-1836-Catel-in-roz.html

plus o ciocolata :

http://www.milka.ro/milka/page?siteid=milka-prd&locale=roro1&PagecRef=234

eu o ador pe cea Milka sau Heidi cu alune sau cocos :X:X:X

SPer ca te-am putut ajuta :*

| DoarOana a răspuns:

Maxim 15 lei... Stii ca sunt locuri unde se fac tricouri sau puzzle personalizate? Pune o poza de-a ei si o poza de-a ta acolo si ea va avea ceva ce sa pretuiasca mereu : prietenia

| Nicolelenaa a răspuns:

La mine e invers
prietena mea e cu trei ani mai mica
eu am 13 si ea are 10
cauta o poza frumoasa cu voi doua
cunpara o rana draguta cu inimioare care sa contina culorile roz si mov
pune poza in rama si acesta e cadoul perfect daca sunteti prietene adevarate
sau daca nu cumpara-i o bluza mov sau roz si ai rezolvat problema
dar eu te sfatuiesc sa alegi prima varianta
daca iti este cu adevarat prietena va aprecuia gestul
succeswinking

PS: daca nu gasesti rama roz cu mov ia o rama in forma de inimioara
cere-i mamei tale sa te ajute

funda?

| Nicolelenaa a răspuns:

Scz de greselile de ortografie dar m-am grabitwinking

| Th3Oo a răspuns:

Buna! Pai gandeste-te ce-i place cel mai mult la prietena ta. Daca nu sti, atunci roaga o alta prietena sa vorbesacca cu ea, dar sa nu ii zica ca tu ai trimis-o. Si sa o intrebe ce-i place ei, sau ce si-ar dori deziua ei. Exemplu: cand cea mai buna prietena a mea a avut ziua nu am stiut ce sa ii cumpar, asa ca am vorbit cu verisoara mea sa se duca sa vorbeasca cu ea si sa o intrebe ce isi doreste de ziua ei. verisoara mea s-a dus si a tot vorbit cu ea si a intrebat-o diverse lucruri(despre scoala, baieti, etc) si apoi a intrebat-o cand are ziua, si ce si-ar dori de ziua ei. Sa stii ca a mers. Mia spus ca isi doarea un ceas de mana. De ziua ei eu i-am cumparat un ceas de mana si a fost bucuroasa, si m-a intrebat de unde stiam ca ea vroia un ceas de mana. Deci incearca si tu. Poate o sa mearga. Succes!

| albastrel a răspuns:

Faceti-va o foto frumoasa, cumpara o rama cu cele 2 culori si gata! ai rezolvat ''problema''. bafta! si la multi ani prietenei tale

| Erika120192 a răspuns:

Buna happy ai putea sai iei ceva de imbracat... o bluza care sa fie mov sau roz sau cu aceste culori amestecate. altceva eu consider ca pe vremea asta e cam scump straight face
oricum, Mult noroc happy!

| catty443 a răspuns:

I`ai putea cumpara o bratara, sau cercei, de argint.ca nu sunt prea scumpi` :].
sau daca nu, daca vrei neaparat ce fie mov sau roz, cumparai bratari dinalea colorate :d mai multebatting eyelashes
sau un maieu.ca nu sunt scumpebatting eyelashes

| gabriella_1970 a răspuns:

Poţi găsi o jucărie drăguţă de pluş, nişte cosmetice, poate găseşti o eşarfă...Sau îi poţi da ei banii, sigur va face ceva folositor cu ei.Sau dacă te pricepi, îi poţi face chiar tu ceva acasă:o brăţară, o felicitare.Sigur vei găsii ceva, trebuie doar să îţi foloseşti imaginaţia. Şi nu te ingrijora din cauza banilor, gestul este cel mai important. Sper că ţi-am fost de ajutor.

| Daniel7up a răspuns:

Ai putea sa-i cumperi ceva de imbracat...sau ceva ce nu are neaprat o cloare... un CD cu muzica, un film, o carte.nu stiu.in orice caz: la multi ani pentru ea!

| Barbie_9570 a răspuns:

Eu zic ca ai putea sa-i iei un tricou roz sau mov, daca sti ca astea-s culorile care-i plac. O sa gasesti si la 10 lei si la 15winking
Iar marimea o stii uwinking Nu-i bai. Sau ai mai putea sa-i iei o gentutza micutawinking poate o ajuta.si asta e binehappy Succeshappy:*

| katty_8059 a răspuns:

Buna i-ai un hamser costa in jur de 5-6 lei si e un cadou foarte dragut funda big grin?

| getwildro a răspuns:

Eu mereu scap cu o cutie de bijuterii. mi se pare un cadou util, frumos, elegant, hainele nu prea sunt indicate sa le faci cadou. casetele acelea sunt si colorate, succes

| getwildro a răspuns:

Sau gasesti la noi ceva pe movhappy

| Ąω∂y ƒяόm ŤёяяĄ ♥ a răspuns:

Poti ca sa ii cumperi un ursuletz sau un caine de plus, care sa nu fie prea mare si sa fie de culoare roz sau mov sau poti sa ii cumperi o lampa de birou roz sau mov. Sau ai mai putea sa-i cumperi de la un magazin chinezesc sau undeva unde sunt haine mai ieftine o bluza faina roz sau mov, asta daca ii cunosti masurile; sau poti sa vizitezi un magazin chinezesc pentru. ca acolo sunt lucruri frumoase si mai ieftine si este o varietate din care poti alege.
Mult succes la cumparaturi. si distractie placuta la ziua de nastere a prietenei tale. Ciao