Pai daca e cea mai buna prietena a ta poti sa-i cumperi o rama in care sa pui o fotografie cu voi doua si un ursulet de plus fff dragut
Hm, ti-as propune sa-i iei un rucsac JanSport. E o firma de calitate, din '67 daca nu ma insel, si rucsacurile respective sunt la moda acum
In rest, i-ai putea lua o carte. Ce-mi vine in minte: Stephen King [a scris carti horror ^^].
Pa, pa!
Depinde de gusturile ei dar cred ca i-ar placea ceva de aici de exemplu http://www.bijunet.ro/? ref=3570.
Dar sa stii ca ideile care le-am citit mai sus sunt foarte bune.
Salut, ii poti cumpara un set cu cercei si lant din argint, ii poti cumpara un tricou si sa imprimi pe el o poza cu voi 2 si langa ea sa scrie ceva de genu: de la cea mai buna prietena a ta pentru cea mai super fata! Ii poti cumpara orice cadou simbolic si frumos care sigur o sa ii placa (ce am mai vazut la altii si mi-a placut a fost un tricou pe care scria: "Nobody's perfect! I am nobody!" Pe langa orice cadou pe care i-l vei cumpara trebuie sa pui si o felicitare care este ori facuta de tine, ori cumparata, pe care sa scrii ceva interesant si frumos.
Sunt sigura ca ii vei gasi cadoul potrivit atata timp cat esti cea mai buna prietena a ta. Bafta!
Pai fiiindca ea e prietena ta stii ce placeri are. iai o pereche de cercei.sau un lantuc.sau o bluzita pe culoarea ei preferata
O mini carticica despre prietenie. la gasesti in librarii. sau... un parfum si o mascota de plus.
Daca ai bani i-ai un parfum de calitate cum ar fi cel al lui catalin botezatul care e cam 100 ron nu prea stiu s-au i-ai o pereche de pantofi cu toc se poarta anul acesta.
eu sper ca ti-am fost de ajutor imi place sa ajut.
Pai cumparai un lant sau un ursulet si niste bai sau daca nnu un parfum sau o bratara fundita?
Catricove10 întreabă:
Paulicass întreabă: