| nuspuncinesunt2 a întrebat:

Buna! Pur si simpu in weekend-ul asta voiam sa ma duc in mall, dar nu am vaccin-ul facut. Trebuie neaparat sa astept pentru certificatul verdeo saptamana dupa ce imi fac vaccinul sau as putea intra si cu dovada ca imi fac vaccinul sambata?

Răspuns Câştigător
| Lovelife00018 a răspuns:

Iti trebuie certificat verde.Acesta reprezinta dovada ca te-ai vaccinat, vaccinul fiind chestia esentiala pentru ca el te protejeaza. In plus, tu nu ai putea sa dovedesti nimanui ca urmeaza sa iti faci vaccinul sambata: ) Asa puteau toti sa spuna ca isi vor face vaccinul si aveau acces peste tot. Primesti certificatul verde abia dupa ce te-ai vaccinat cu ambele doze (sau cu prima data te vaccinezi cu Johnson) si au trecut 10 zile (sau 14, nu mai stiu exact) de la vaccinare. Asa ca mai ai de asteptat putin pana sa intri in mall

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Greu e de inteles pentru unii masura certificatului verde.

Scopul lui e sa intra in zone aglomerate persoanele care sunt protejate impotriva formelor grave ale bolii si implicit spitalizare.

Scopul certificatului nu e hartia in sine asa cum pare ca intelegeti multi dintre voi.

Deci pana nu ai vaccinul facut si trecut si 10 zile de la schema completa ca sa ai protectia maxima nu intri in mall. Nici cu adeverinte nici cu promisiuni.

| nuspuncinesunt2 explică (pentru suntserios):

Sincer nu trebuia sa vii cu explicatii sa imi arati ca sunt proasta sau chestii de astea, a fost pur si simplu o intrebare! Sunt minora si nu m-am informat inca de chestiile astea si m-am gandit ca mai bine intreb oamenii care stiu deja.
Dar mna, nu mai are rost.

| VoidEternal a răspuns (pentru nuspuncinesunt2):

Nu a zis nimeni ca ai fi proasta, take it easy.

| suntserios a răspuns (pentru nuspuncinesunt2):

Am venit sa iti explic ca sa intelegi, restul de concluzii tu le-ai tras.
Citez din tine. "mna, nu mai are rost"

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu, fara certificat nu intrii in Mall, nu te lasa agentii de paza.