| Clyo10 a întrebat:

Buna! Recent am vrut sa cumpar ceva de pe site-ul vuch.com si am platit cu cardul. Din neatentie am introdus data de expirare gresit. Acum in aplicatie imi arata ca s-au luat banii insa imi apar la sume blocate. Oare e o problema ca am introdus data gresit? Pana la urma va disparea de la sume blocate?

Răspuns Câştigător
| Zuzu1991 a răspuns:

In teorie aplicatia de plata pe internet (a lor) nu ar fi putut procesa plata daca ar fi verificat cu adevarat data de expirare, asa ca suma nu ar mai fi fost blocata
in MOD NORMAL suma e blocata, cand faci o comanda, in ideea ca plata se face de fapt DUPA ce comanda ajunge la tine, eu am vazut asta la Cora, cand am platit cu, cardul, chiar am dat telefon la banca si am intrebat... si VACILE de la banca (ING) spuneau ca nu au cum sa imi dea banii inapoi, ei bine, mi-au bagat banii inapoi ca incasare, 2 zile lucratoare dupa ce comanda nu a mai venit

si poti sa ignori cu spume ce spune Jassmina, in 90% din situatii bate campii serios, chiar au fost pe aici unii care au strans semnaturi sa ii taie contul big grin

| Clyo10 explică (pentru Zuzu1991):

Ok, deci sa înțeleg ca trebuie sa astept pana vine comanda, iar daca nu mai ajunge o sa primesc banii inapoi? Faptul ca nu am mai primit email de la ei ma nelinisteste

| Zuzu1991 a răspuns (pentru Clyo10):

Pai, poti sa dai telefon si sa intrebi, altceva mai bun nu poti sa faci

| Clyo10 explică (pentru Zuzu1991):

Mulțumesc foarte mult pentru ajutor!

| Zuzu1991 a răspuns (pentru Clyo10):

Cu placere

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca tranzactia nu a fost procesata, ci blocata.
Te vor contacta ei sa dai numarul de card corect si valid.
O vor face printr-un email sau telefonic, depidne ce ai dat tu pe acel site.

| Clyo10 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc! Initial ma gandeam ca e din cauza ca produsul costa euro iar cardul meu e in lei, dar apoi mi-am dat seama ca am gresit data de expirare?