Legea specifica: cu probleme de garantie trebuie sa te adresezi unitatii de unde ai cumparat marfa. Ce nu se poate repara, se schimba sau se returneaza banii.
Mergi inapoi unde ai cumparat si cere alt incarcator, cu cablu cu tot (sunt impreuna). Alt magazin nu e obligat sa-ti schimbe marfa!
Daca si acela ti se va defecta, atunci cere-ti banii inapoi si cumpara-ti alt incarcator, original, de la reprezentanta firmei telefonului.
In primul rand nu e vine magazinului ca sunt cabluri de proasta calitate. Nu stiu ce garantie ai primit pentru un cablu. Poti sa returnezi orice produs in decurs de o luna de la cumparare, dar daca trece mai mult nu mai ai ce sa faci. Mai ales ca l-ai folosit. E ca si cum m-as duce cu un pix dupa ce l-am folosit sa zic sa mi-l inlocuiasca ca nu mai are pasta. Intelegi tu... Nu ai ce sa faci...
Cred ca nu ai inteles ce am vrut sa zic, cablul are 6 luni garantie, el este in buna stare.dar nu mai incarca. Daca ti se strica televizorul dupa o luna si te-a costat salariul pe 5 luni, il inlocuiesti sau pur si simplu astepti o minune?
Ok, nu stiam ca sunt si cabluri cu garantie. Du-te si cere sa ti-l inlocuiasca/repare atunci... Si daca te refuza si ai certificat de garantie si chitanta poti sa mergi la OPC.
Garantie au toate produsele lor, fiind chiar pe spatele bonului fiscal. de reparat nu au ce..decat inlocuire sau returnare
Domnnisoarele au dreptate ca ati luat cablul cumparat de la Promenada Mall,nu de la Unirea Mall, acolo trebuia sa va duceti prima data in garantie, odata, doua, trei ori i-ati mai dus cablul (nu era defect) si o sa va dea banii inapoi.Returnati produsul IPHONE-ul de unde l-ati luat, fiindca aceasta are problema cu incarcatorul!
Nu mi se pare corect, adica ei trebuie sa iti schimbe cablul pe care cu manuta lor ti l-au dat. Este vina celor de la unirea ca nu merge.
Daca prima data a fost vina celor de la promenada asta e. ei au acceptat schimbul de buna voie si nesiliti. daca mergi la cei din promenada ei iti vor spune ca e vina celor din unirea pentru ca nu ti-au dat cablu bun pentru ca nu l-au depozitat cum trebuie si povesti.
Ar trebui sa faci reclamatie. Dupa ce ca le facem vanzare isi mai si bat joc de noi. E ok, nu ne dau produse de calitate, macar avem garantie, dar au ajuns sa isi bage picioarele si in garantie!
Asta iarna de black Friday luasem un laptop de la altex si nu mergea. era stricat procesorul si cand l-am inapoiat dupa nici 3 zile aia au sarit cu gura pe mine ca l-am trantit si am varsat apa pe el si draci de amiaza, cand eu l-am tinut numai in puf, doar era laptop nou.
Daca aveati minte, puteati sa faceti testul de functionare al laptopului dvs.cumparat de la magazinul ALTEX pe bancul de lucru! asa am procedat si eu acolo cand l-am luat laptopul nou si functioneaza de minune si l-am luat acasa!
Prietene nu cred că e vorba despre a avea sau a nu avea minte! Nu ești în măsura să imi spui acest lucru ar trebui să lași nasul mai jos ca nu vezi cu cine vorbești! Era vorba de atenție și timp, nu uita am spus black friday! La mine în oraș e doar un mall si se înghesuie acolo oameni din 5-6 orașele, îți dai seama de aglomerație si dprnita vânzătorilor să sictireasca mai repede clienții.
La jignit ne pricepem toți, stiu asta.
Mai mergi o data la ei, dar fii putin mai tupeist. Daca te refuza, spune-le de OPC. Sunt sigur ca se vor inmuia si ti-l va inlocui.
Informatii109775431 întreabă: