Daca dai CNP-ul tau, nu l-ar cere fara motiv. Ti-l cere, atunci cand iti vine comanda, sa treaca pe factura datele tale impreuna cu CNP-ul.Asa e politica. Stai linistita si fa-ti cont cu incredere. E un site destul de bun vad.
Nooooo, nu fi copil! cum sa dai CNP-ul? La ce le trebuie? Ce, atunci cand cumperi ceva, chiar o masina, iti cere cineva CNP-ul?
Nu am intrat nici odata pe acest site, dar daca iti cere CNP-ul nu cred ca este de incredere
Doamne da nu mai fiti atat de copii! imi vine sa rad cand vad intrebari de genu asta ati cumparat vreodata ceva online? normal ca iti cer toti cnp-ul, pentru ca altfel nu pot factura - lipsa cnp-ului = amenda mare. in orice caz, nu cred ca iti verifica cineva CI sa vada daca este al tau sau nu. schimbati o cifra daca aveti impresia ca e mai bine. nu ca ar putea sa va vanda casa )) oricum, nu mi se pare absolut nimic anormal in asa ceva. bafta!
Si eu am tot comandat de la ei. la prima comanda am primit pachetu vraiste ca sesparsese un sampon si cursese, da mi l-au schimbat repede. nu stiu ce sa zic, dar ma indoiesc ca nu raspund la telefon din cauza unui sampon, sincer... da-le un mail, eu numai pe mail am vorbit ca telefonul ala e haos. eram mereu pe waiting.
Sunt complet lipsiti de profesionalism! Contul facut la ei nu am mai putut nicicum sa il accesez la doua ore dupa ce am dat comanda, le-am scris mailuri la care am primit raspuns abia dupa ce am facut putin circ, dupa 5 zile de la comanda m-au sunat sa imi spuna ca nu mai au decat un produs din ce am comandat asa ca i-am rugat sa nu imi mai trimita nimic ca nu ma mai intereseaza. Parerea mea...mai sunt si alte site-uri romanesti mult mai ok, sau comandati direct de pe http://www.beautybay.com
Salut, nu conteaza daca iti cere CNP-ul sau nu, oricum au produse de proasta calitate, nu va recomand, eu am patit cu un parfum care mi-a ajuns desfacut, iar cand la folosire, mirosul parfumului disparea extrem de rapid. Deci nu, nu recomand.
Nu recomand. Calitatea produselor lasa mult de dorit. Ma gandesc chiar ca sunt niste fake-uri.
Cu siguranta NU RECOMAND. Eu am comandat si am primit o prostie de asa zis "parfum".
Tocmai mi-a venit o comanda de la ei si nu am avut nici o problema. a durat 3 zile, produsele sunt ok, clar mai comand. si la CNP am pus un sir de cifre anapoda, vad ca nu a murit nimeni
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa întreabă:
mihaa222999 întreabă: