| MironDaniel1 a întrebat:

Buna seara! astazi am cumparat de pe olx un playstation 4 cu 2 controllere si cu 2 jocuri. Totul bine si frumos pana cand sa il deschid. am observat ca un controller era putin crapat de unde il ti dar totusi merge si un controller ce il tine putin bateria. am testat si playstation ul pe anumite jocuri scoate un zgomot de zici ca pleaca avionul. acesta in anunt nu a specificat nimic despre aceste aspecte? ce pot face

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Contactezi vanzatorul sa vei daca este de acord sa-i returnezi obiectul care nu functioneaza.
Daca el refuza, te poate acuza ca tu la-i scapat pe jos sau l-ai stricat si atunci este pierderea ta.

Asta este marele dezavantaj cand cumperi vechituri de pe olx, ca nu au garantie si nici nu poti fi sigur ca ai cumparat ceva functional, pierderea in final fiind a cumparatorului, ca nu poate dovedii nimic.

| Yaesmin a răspuns:

E prea vechi.

| MironDaniel1 explică:

L-am contactat si el presupune ca din cauza livrarii s-au intamplat cele spuse de mine mai sus. cu politia pot rezolva ceva?

| Mariuselprichindel a răspuns (pentru MironDaniel1):

În cazul acesta suni politia și după ce se rezolva vanzatorul o sa aibă de plătit și curierul inapoi și îți primești și banii.Asa știu eu și încerc sa te ajut.