| ShadowGhost a întrebat:

Bună seara!

Ati folosit cumva Shein in achizitionarea hainelor online? Masurile au corespuns? Ce parere aveti despre materiale?
Orice alte detalii despre cumparare hainelor de pe SHEIN ma super intereseaza.
Va multumesc anticipat pentru ajutor!

7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Pot si eu niste detalii nu prea dragute.laughing

| dullcat a răspuns:

Shein e un magazin de ultra fast fashion.Am scris aici un comentariu kilometric cu informatii despre ce inseamna si de ce nu e frumos sa cumparam de la astfel de magazine.Multumesc daca iti faci chef si timp sa citesti.

https://www.tpu.ro/......ma-imbrac/

| sammie a răspuns:

Și-a luat o prietenă. Da, a zis că sunt de calitate și materialul la fel însă vin în destul de mult timp.

| sweetys a răspuns:

Inafara de niste perii de par, restul sunt bune de aruncat sau de dat. Majoritatea desi scirie ca ar fi din bumbac, vin din elastan, deci cel mai prost material, iar ca numere, nu poti sa te iei dupa S, L, XL etc. Trebuie sa te uiti in tabelul de masuri al fiecărui produs. Eu port M și mi-am luat un XL ca am vrut sa imi fie mai larg, dar e un S de fapt. Mai bune sunt produsele de pe Wish. Per total, dezamagitor si nu ma mai incumet sa dau o a doua comanda.

| c4nd4leante a răspuns:

Mai bine cumpara-ti haine de la Sinsay sau alte magazine, decat de pe site-ul ala. Nu am comandat de acolo niciodata dar din cate stiu hainele sunt de o calitate foarte slaba.

| dullcat a răspuns (pentru c4nd4leante):

Sinsay e la fel din punctul meu de vedere.Am intrat de cateva ori ca sa ma conving si nu am cumparat nimic.Se vede ca pretul reflecta calitatea.

| Estellar a răspuns:

Bună!

În general mărimile corespund cu mărimile pe care le port la restul hainelor. Pentru a te asigura că acel articol vestimentar ți se potrivește ar trebui să consulți tabelul de mărimi al fiecărui articol.
Ai grijă la elasticitatea și modelul produsului, în special: skinny, slim, oversize, uită-te la părerile și pozele celorlalți oameni pentru a vedea dacă se potrivesc exact mărimile.

Materialele, mult dintre ele, lasă de dorit (în special cele foarte ieftie, sub 50 de lei). Și aici ar trebui să consulți informațiile produsului, evită-le pe cele care conțin elastan ( spandex în engleză) pentru că diferă de cele de pe site. Elastanul este un material foarte subțire și elastic, nefiind deloc pe placul meu.
Ți-le recomand pe cele care sunt confecționate din acrylic, 100% bumbac (cotton) sau 100% poliester (polyester). Acestea au venit exact ca pe site și mărimea s-a potrivit perfect.

Evită să cumperi accesorii și încălțăminte. Sunt confecționate din materiale foarte proste și se rup după câteva purtări.
Bijuteriile se oxidează rapid și lasă acele urme verzi pe piele.
Dacă tot te încumeți să cumperi diferite produse de încălțăminte verifică tipul de mărime ( Eu, CN, UK, US) și consultă tabelul de mărimi al fiecărui produs.

Plata se face online (card bancar, PayPal, Google Pay,).

Anularea unei comenzi este posibilă până la momentul când comanda este expediată. Cel mai ușor mod de a o anula este din contul tău Shein, secțiunea "my Orders" →"Processing" → "Cancel order".
Poți să alegi cum îți vor fi restituiți banii: Shein Wallet, card bancar sau Paypal.
Pentru Shein Wallet, banii (virtuali), pe care poți să-i folosești doar pe Shein la următoarele comenzi, vor fi restituiți în aproximativ 24 de ore. Pentru PayPal termenul de procesare este de 1-5 zile lucrătoare, iar pentru card bancar 4-14 zile lucrătoare, depinzând de bancă.

După expedierea comenzii ți se va genera un AWB, cu ajutorul căruia vei putea urmări traseul acesteia.

În general firma de curierat care te v-a contacta este: Sameday, Fan Courier, DHL. La predarea coletului nu trebuie să mai achiți nicio sumă de bani.

Sper că ți-au fost utile aceste informații!