| octav005 a întrebat:

Buna seara.
Ce au in plus acele incaltaminte, imbracaminte cele foarte scumpe ex balenciaga, prada, versace si multe altele fata de cele din comert de la noi mall, etc?

Vazusem din greseala niste adidasi de la balenciaga- pur si simplu oribili si era si un pret de 1500 euro. O fi avand aur in ei? In poza era de cauciuc.

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Numele firmei /brand-ului este 80-90% din pret.
Daca vrei sa fii vazut ca ai bani multi, iti schimbi zilnic asemenea imbracaminte, chiar de mai multe ori (si nu le porti de doua ori).
Evident, sa ai si masini pe masura.

| Violleta2022 a răspuns:

Absolut nimic deosebit, doar platesc preturi enorme pentru numele firmei care le face.

| Wr3nch a răspuns:

Pe langa trasaturile oferite de gabicoo arata ca ai bani. Cand salariul minim in Ro e sub 600 de euro dar tu ai adidasi de 1500 arati ca ai bani. Si asta conteaza pentru multi mai mult ca si calitatea, aspectul, etc.

| gabicoo a răspuns:

Brandul, designer celebru, materiale de bună calitate etc.

| octav005 explică (pentru gabicoo):

Dar ce spui despre asta? este o bluza. cum ti se pare pretul? e ceva special?

https://www.farfetch.com/......70170.aspx

| gabicoo a răspuns (pentru octav005):

Pentru România prețul pare exagerat! Dar e de "firmă", materialele sunt de calitate, nu este Made in China și are o imagine cu licență - care costă. Pentru cineva din vestul Europei poate părea un preț care merită plătit.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru octav005):

Bleah, ce urata e cu pisoiul ala imprimat pe ea laughing Nu as da 10 euro pe asa ceva tongue

| WallzRUp a răspuns:

Am auzit că bucureștenii cică se duc des să-și cumpere ieftin haine/papuci/accesorii de firmă în Istanbul. Asta am auzit, dacă e și adevărat asta nu știu.