| Kogaion a întrebat:

Buna seara, se poate sa ți se refuze returul unori perechi de adidași in cele 14 zile, doar pe motiv ca au urme de purtare? (Doar am mers putin afara cu ei și ma băteau), au toate etichetele pe ei și etc.

16 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu se primesc retur daca au fost deja purati, chiar si numai odata.

| Kogaion explică (pentru Violleta2022):

Pai și in cazul tricourilor și altor haine care vin cu defecte sa înțeleg ca ele au fost purtate înainte și erau bune de retur, dar o pereche de adidași cu niște urme aproape inexistente nu sunt buni? Pai cum sa mi dau seama dacă îmi vin? Stau cu ei prin casa?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Kogaion):

Nu, categoric nu, daca au urme de purtat.
De altfel asta scrie in toate regulile de retur ale magazinelor, ca nu sunt acceptate hainele murdare sau pantofii purtati.

Hainele si incaltamintea se cumpara din magazin, pe probate, nu online, ca de aia nu ai cum sa-ti dai seama daca iti vin sau nu.
Asta este acum, invatare de minte, pe viitor sa nu mai cumperi online!

Ce poti face acum?
Ii poti revinde singur, la prieteni sau pe FaceBookul tau ori pe olx.ro ca de returnat nu-i mai poti returna, asa este clar.

| sierra1 a răspuns:

I-ai purtat mami, îs ai tăi! să-i porti fericit

| Wr3nch a răspuns:

Evident. Cativa pasi is destui ca sa aiba urme, si nu mai pot fi vanduti ca ''noi''.

| Frank51 a răspuns:

Încălțămintea se poate testa în casa.

Din moment ce ai ieșit afara pierzi dreptul de retur.

| Kogaion explică (pentru Frank51):

Ok și prin absurd dacă e vara afara și stau la curte și fac câțiva pași cu ei, pierd dreptul de retur? Nu sunt chiar atât de mici încât sa mi dau seama doar dacă ii pun și fac 2 pași cu ei

| Frank51 a răspuns (pentru Kogaion):

Incearca vara Asta sa mergi la mall si sa iesi din magazin ca sa testezi afara produsul

| Kogaion explică (pentru Frank51):

Am uitat sa mentionez, a fost online comanda

| Frank51 a răspuns (pentru Kogaion):

Omule, prostia se plătește, nu-mi spui tu mie că nu ai 10 metri pătrați în care să încerci niște papuci, tu crezi că ăia de la retur sunt proști?

Nu știu ce ai vrut tu să faci, ori o manevră ori pură prostie, dar știi de acum să nu mai ieși din casă cu încălțăminte

| johnnny123 a răspuns:

Ai mers pe afară cu ei cu etichetele?

| Kogaion explică (pentru johnnny123):

Ma refeream la cele care arată nr și etc

Răspuns utilizator avertizat
| neprihanitul a răspuns:

Ii probezi in casa si daca observi ca nu ti se potrivesc atunci ii returnezi. Procesul de retur presupune ca produsul acela sa poata fi vandut din nou altcuiva. nu ti-ar placea nici tie sa cumperi ceva ca fiind nou si sa vezi ca au fost purtati inainte. In felul asta magazinul ar da faliment fiindca ar avea numai de pierdut.

| Kogaion explică (pentru neprihanitul):

I am probat in casa, erau fixi, dar când am ieșit afara și am mers putin am simțit cum ma strâng, înțeleg principiul acesta, dar nu mi se pare nici normal ca in cazul adidașilor sa fie aproape imposibil de probat. Eu am citit legea și spune clar ca pot fi returnate și dacă le ai defectat, dar sa fie in cele 14 zile de la primire