| AnakinSW a întrebat:

Buna seara TPU! Am comandat de la c.e.l.r.o. un laptop, l-am achitat online - pe data de 30.04. 2020. Toate bune si frumoase, aparea "in stoc furnzior". Ieri s-a schimbat din asta in "In stoc", azi de dimineata la ora 8 aparea tot "in stoc furnizor" si la ora 10 deja nu mai era disponibil, nu mai facea parte din oferta. Probabil au primit laptopul si l-au rezervat in depozit pentru cand vine curierul sau ar trebui sa anulez comanda? Plata a fost facuta, 2100 de lei. Nu am primit mesaj de la ai cum ca n-ar fi in stoc sau ceva, dar nici nu a fost pusa la curier... Ajutor, ce pareri aveti? Oare exista produsul meu?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Adrian5575 a răspuns:

In aceasta perioada firmele de curierat sunt foarte solicitate iar produsele cumparate ajung putin mai tarziu. Daca e in stoc magazin maxim 3 zile lucratoare, iar daca e in stoc furnizor depinde cum se misca baietii, in maxim 7 zile lucratoare trebuie sa il ai. Daca nu il mai aveau deloc, te contactau cu siguranta.

| BlackBriliant a răspuns:

Si eu am cumparat de pe acel site. Asteapta pana pe 10 mai, nu anula comanda. Eu am primit produsul dupa vreo 10 zile

| NiculaiMarianTraian a răspuns:

Produsul exista, din cauza acestor erori orice magazin are in plus cateva electronice / si alte lucruri. Deci nu te panica! Daca comanda a fost plasata inseamna ca vei primi produsul

| AnakinSW explică:

Revenind, am uitat să vă spun ce s-a întâmplat anul trecut cu laptopul. laughing)
Trecând peste toate complicațiile pe care le-am avut, așteptat 2 săptămâni lucrătoare, multe încercări de comunicat cu ei și reclamație la OPC am reușit să îmi recuperez și banii -pe care după ce i-am primit pentru că mi s-a spus că s-a pierdut laptopul și alte vrăjeli și am cerut anularea comenzii; ideea e că după ce i-am primit mi i-au mai luat o dată -, deci și reclamație la bancă și nervi am scăpat de ei.
Concluzia? Nu plătiți cu cardul în caz că vă cumpărați ceva scump - sunt șanse mari să rămâneți cu visul de a avea acel produs.
După ce m-am văzut cu banii în mână am gasit același laptop la p.c.g. la 2300 de lei și a venit după 2 zile (am dat comandă sâmbătă seara).
Vă urez cât mai puține țepe!; 3