anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara! Voi v-ati luat vreodata telefon la abonament de la Vodafone sau altcineva? As vrea sa imi cumpar un iphone 13, imi place tare mult dar m-ar ajuta ideea de bani in rate nu toti odata, insa nu stiu cum se face. As vrea sa merg maine sa intreb, dar sunt curioasa
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| IamJoKeR a răspuns:

Părerea mea este sa cumperi telefon din alta parte, la liber mediagalaxy /altex, flanco deoarece cei de la Vodafone sunt nenorociți, am avut doar experiențe neplăcute cu ei

5 răspunsuri:
| just4ubr2015 a răspuns:

Nu merita pe abonament il platesti dublu fata de magazin cel mai simplu e prin card e cumparaturi fara dobanda in 24 rate si nu platesti nimic in plus

| Andreea99911818181 a răspuns (pentru just4ubr2015):

Da, dar nu am asa ceva si dureaza pana aplic. Plus ca trebuie sa ai dovada de munca in ultimii 3 ani mi se pare iar eu nu lucrez. Eram curioasa daca a facut cineva abonament pe aici

| meli120 a răspuns:

Buna.
Iti recomand sa il iei pe card de credit, mult mai avantajos decat la abonament.
Pe langa asta cu cat mai putine rate cu atat mai bine. Daca nu iti permiti sa termini de platit ratele in 6 luni, eu zic ca nu e tocmai indicat sa te gandesti la rate.

| RosaliaOriginala a răspuns:

Toti va laudati cu telefoane cumparate in rate laughing

| Andreea99911818181 a răspuns (pentru RosaliaOriginala):

Sunt maritata cu copil, chiar crezi ca voiam telefonul pentru a ma lauda? laughing