Astazi m-am ocupat personal pentru cadourile de Mos. Am fost in Doraly si am cumparat pentru fetite cate un ponei destul de marisor cu ceva pe langa ei si cate o bucatarie foarte frumoasa, un cadou pentru fetite ajungand la 50 de roni amandoua produsele. Pt baieti am luat cate o masina cu telecomanda, cu roti foarte mari care are joc de lumini pe toate rotile, si care rotile din fata se dau peste cap. La baieti am dat numai pe aceasta masinuta 47 de Roni dar o sa fie incantate ambele tabere.
Puzzle-uri, cu masinute pentru baietei si cu papusele sau secvente din desene animate pentru fetite, ieftin si simplu.
Din cate tin eu minte, pe mine m-a bucurat cel mai mult cand am primit la gradinita de la Mosu o papusica si si niste dulciuri (respectiv pentru baietei, o masinuta/basculanta/motocicleta/pistol si dulciuri). Dar da, ideea cu cadouri separate este buna, pentru ca le place sa se simta diferiti
Masinute, avionae, tancuri pentru baietei si papusele sau maimutoaie de plus pentru fetite. In rest dulciuriiiii pentru toata lumea. Succes cu pustii.
Da, ar fi mai bine. Acum intr-adevar ai de unde alege. Sunt si unele jocuri unisex (sa zic) care pot fi luate si impreuna cu dulciurile... pot face un cadou frumos. Totusi eu sunt de parerea andreeaz ca pustii se simt mai bine cand sunt tratati diferit. Iar clau2toma a facut intr-adevar cumparaturi foarte dragute si cu bani putini. Copiii vor fi foarte fericiti.