| lays a întrebat:

stiti unde pot sa mai gasesc blugi in genul asta?
https://www.miniprix.ro/produs/11554/jeans-dama/

ma refer la material.imi place mult:X:x. i-as comanda de pe miniprix.ro dar eu am 1.77 si am impresia ca sunt micutzi:(

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ionica56 a răspuns:

Paai poti da comanda sau cauta prin malluri! sigur gasesti dar cred ca sunt scumpisori! PAi daca vrei sai comnazi poti sati vezi masurile si da dai comnda!

pupiciiiii.

| Elena_6988 a răspuns:

Nu ai incredere in net ca sa cumperi oricum este mini se numeste MINI deci mai bine te duci la mall si gasesty.

| xLorEx a răspuns:

Pai sunt jeansi skinny cu un procent mai mare de elastan ce dau impresia de leggings, colanti, unii de inchid normal, altii au elastic. Eu am vazut o gramada de modele genul asta in New Yorker, Stradivarius, Zara, Bershka, Topseller. Asa e modelul, vin putin mai scurti decat cei obisnuiti, putin sub glezna. Si eu am 175 si arata foarte bine pe picioarele lungi.winking

| ilyJBieber a răspuns:

Se pe saitul ala

| bogdanworld a răspuns:

Salut. Iti recomand cu incredere www.smallprix.ro din mai multe motive: preturi mult mai mici decat siteurile celalalte, livrare in 1 zi cu transport gratuit, produse noi aproape zilnic, produsele sunt tineresti, in pas cu moda. Am comandat si eu si sunt foarte seriosi si promti.