| Andreea11y a întrebat:

Bună! Sunt disperată, am dat o comandă pe Shein și azi am primit un mesaj care mă informa că azi îmi voi primi coletul, iar intervalul estimat era de la ora 15:30-17:00. Este ora 19:08 și nu am primit niciun telefon care să mă anunțe că, coletul trebuie să ajungă în 5-10 min. Este o comandă plătită în valoare de 120€, de aceea sunt îngrijorată. Ce aș putea face în asemenea situație? Dau fundă

Răspuns Câştigător
| Anonimboy111 a răspuns:

Calmeaza te, poate intarzia cum se intampla dese ori, chiar daca ei uti zic un interval nu inseamna ca fix atunci vine, uneori mai intarzie, e ok, e normal

| Andreea11y explică (pentru Anonimboy111):

Mulțumesc mult pentru răspuns! ❤ Mi-a venit comanda?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Posibil ca curierul sa fi fost blocat in trafic si nu a mai ajuns in intervalul de timp mentionat.
Vezi ca s-ar putea sa vina in dimineata urmatoare.

| Andreea11y explică (pentru Violleta2022):

Hei! Îți mulțumesc pentru răspuns, dar eu stau în sat?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andreea11y):

"acum 8 ore | Andreea11y explică (pentru Violleta2022):
Hei! Îți mulțumesc pentru răspuns, dar eu stau în sat?"

Tu ma intrebi pe mine, daca stai in sat?
Dar tu nu stii unde stai?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa aștepți

| Andreea11y explică (pentru suntserios):

Salut! Nu era necesar acest comentariu!?

| suntserios a răspuns (pentru Andreea11y):

Era, că asta e soluția

| Andreeaalexandra1233 a răspuns:

Buna Andreea, cel mai probabil firma este Sameday, sfatul meu pentru tine este sa suni la firma lor sa vezi ce se întâmplă cu coletul tau că așa mi se întâmplase și mie, primisem mesaj și când am sunat, coletul meu tot de la shein, era în depozit

| Andreea11y explică (pentru Andreeaalexandra1233):

Bună, văd că de asemenea te cheamă Andreea? Mulțumesc frumos pentru sfat, comanda era de la FAN Courier, dar răspunsul tău m-a încurajat mult? O să știu pe viitor?