| Mørke999 a întrebat:

Sunt in cautarea unor site-uri,care sa aiba in stoc bocanci cu tinte,placute metalice, mai bine zis...acel cunoscut stil "rock".Ideea e ca nu am un buget prea larg, deci nu sunt adepta preturilor ridicate. Vreo parere? :-)

Răspuns Câştigător
| michael5813 a răspuns:

In general acei bocanci sunt din piele deci pretul nu e mic! am comandat acum 2 saptamani pentru fica mea si erau la 399 roni plus transport 25 roni parca! nu mi s-a parut avantajos dar ...ma rog erau pentru fica mea si mai mult decat atat ai merita! fiind adepta stil gotic a gasit un m, agazin online cu specifc dar din pacate nu s-au dovedit a fi tocmai seriosi.

| Mørke999 explică (pentru michael5813):

Pai,eu stiu destule site-uri specializate, dar nu prea ma incanta produsele, cu o singura exceptie www.gotica.ro.In genere, comand de pe www.bestial.ro,insa nu am gasit nimic in materie de bocanci care sa-mi atraga in mod deosebit atentia.Ce adresa?

| michael5813 a răspuns (pentru Mørke999):

Pe gotica am fgacut si eu comanda si m-au sunat cu o saptamana intarziere...

| Mørke999 explică (pentru michael5813):

Pai,eu nu am comandat nimic de acolo, desi...la un moment dat am vrut, imi dadeau impresia a fi un site serios, ce nu se gafeaza in halul asta.

5 răspunsuri:
| Rockerul2012 a răspuns:

Placute metalice (dog tags) si alte chestii gen patch-uri, backpatch-uri gasesti pe www.rockstore.ro Sunt seriosi, livreaza rapid.