anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt invitata la ziua unui baietel de 10 ani si nu stiu ce cadou sa ii cumpar... vreau sa nu depasesc 100 lei. E copilul unor prieteni. Aveti ceva idei? Multumesc!

5 răspunsuri:
| ikram a răspuns:

O masinuta/elicopter, eventual ceva cu telecomanda, o jucarie de plus. Oricum sa fie o jucarie, copiilor le plac jucariile si cu asta sigur nu gresesti, plus ca imbracaminte sunt sigura ca are destula (ii cumpara parintii). Dar jucariile nu sunt niciodata destule.
Deci cea mai buna idee sa ii iei o masinuta ceva, cred ca sunt cu telecomanda pana in 100 ron. Daca nu macar un simpla. AA, sau poti sa-i cumperi un LEGO(dar pentru baieti).

| G a răspuns:

Un joc gen monopoly, cu zaruri chestii. sau o carte (dar sa fii sigura ca nu o are deja). pentru varsta lui merg cartile cu copii drept personaje principale. "charlie si fabrica de ciocolata" de roald dahl, de exemplu, sigur o sa-i placa. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii poti cumpara un tricou cu imprimeuri dragute chiar si cu eroii lui preferati [Superman, Badman sau chiar si Scooby-Doo] ori niste masinute sau chiar o sepcuta de vara, Bafta!happy

| RloveR a răspuns:

Iti poti lua ceva de argint. o bratarica de exemplu, sau articole de imbracaminte:tricou, etc.
Daca ii plac maimutoaiele, poti sa-i iei unul dragut.happy

| Diana_3268 a răspuns:

ceva ce poate folosi la scoala. Ex. o carte. Sau si mai bine un joc. Ex. Nu te supara frate. Monopoly. happy Sper ca te.am ajutat.