| iulia276 a întrebat:

sunt iulia, am 18ani
si vineri trebuie sa particip la festivitatea de premiere si sfarsit de an pentru cei care termina clasa a12-a. ce caut eu acolo? pai, din pacate am cea mai mare medie, si la liceul meu se obisnuieste ca cel mai bun care termina a12-a sa ofere nu stiu ce la cel mai bun care termina a11-a.problema e casadnu stiu cum si cu ce sa ma imbrac... o sa fie toti profii, bla bla.sigh nu prea am treaba cu hainele elegante, am cateva ratacite prin sifonier.sunt miniona(1.58)si cam plinutsa(65kg), am ochii albastri, parul ondulat, lung pana la coate(scuzati exprimarea). cu ce ma imbrac? help please. e urgentsad

Răspuns Câştigător
| LoveForShania a răspuns:

Stai linistita ca sunt experta in asa ceva big grin
Te poti imbraca cu o rochita simpla, neagra care sa aiba o curea alba, sau fara; combinata cu niste tocuri sau sandale, balerini albi sau negrii. Daca nu preferi sa fi foarte,, eleganta'', poti opta pentru niste pantaloni scurti cool, un tricou mai lung dragut, alb, violet, niste balerini negrii.

9 răspunsuri:
| Xonia a răspuns:

Te duci si iti cumperi o rochita neagra, nu foarte scumpa, draguta
Neagra ca te face sa pari mai slaba, si sa fie cam pana la genunchi
Si niste pantofi tot negrii, cu un toc mic daca nu obisnuiesti sa porti cu tot mare
Cred ca ti-ar sta bine asa
Daca nu poti sa combini ce ai prin dulap:*
PuP:*

| iulia276 explică:

Multumesc buburuza:*

| Daria a răspuns:

Poti sa iti iei o camasa-rochie gen http://www.tarafashion.ro/......edb548.jpg sau http://img.envy.ro/img/products_watermark/266x400_9408.jpg l care pui o curea intr-o culoare asortata cat de cat.Jeansi pana sau colanti (depinde ce te avantajeaza) si niste balerini intr-o pata de culoare, ca sa scoata tinuta in evidenta.Parul ti-l poti face simplu si cool http://www.planificarenunta.ro/images/galerii/14/1627_big.jpg
funda?:*

| MyLittlePinkyEyes a răspuns:

Incearca o rochita neagra si i-ati niste burtiere sau niste strampi care sa acopere colaceii...nu costa mult... 29 de lei adica depinde de bugetul fiecaruia dar merita:*pup fundita?

| smaranditza a răspuns:

Felicitari, fata!
bravo tie pentru reusita; nu e putin lucru ce ai reusit tu!
cum sa spui ce cauti tu acolo? of, Doamne...
in privinta imbracatului, incearca o combinatie intre elegant si casual...
un pantalon elegant, o bluza "mai", iar accesoriile cred ca ar putea fi cele care dau accentul dorit de tine(ceva intre eleganta si sport?). succes!

| BitterCherry a răspuns:

Felicitari!
eu zic ca ar fi frumos cu o rochita tip gogosar (din aceia bufanta, adica foarte umflata in partea de jos), cabrata. iti accentueaza talia, ascunde "colaceii" sau orice alte imperfectiuniale corpului intre talie si genunchi si te poti misca de voie in ea. culoarea neagra ar fi intr-adevar potrivita pentru ca te facesa pari mai zvelta, iar accesoriile adica geanta, curea de talie, pantofi si eventual o fundita in par sa fie de aceiasi culoare, e de efectwinking, ceva mai aprins dar nu exagerat si care sa mearga cu nuanta ochilor. merg niste tocuri mai inalte dar nu cui sau ma rog subtiri in niciun caz, mai degraba niste botine... te orientezi in functie de modelul rochiei. de asemenea fa ca totul sa fie comod, si nu te complica cu detalii pe care le stii "incurcarete" gen umeri goi, unghii false sau cine stie ce care te va face sa te duci din 5 in 5 minute la baie sa te aranjezi.
succes:*!

| iulia276 explică:

Multumesc frumos pentru sfaturibig grin. pupici:*:*azi ma duc sa imi cumpar rochita:big grin

| BRG a răspuns:

Sărut mînuţa dacă eşti micuţă de înălţime cel mai bine ai arăta pe tocuri, dar doar dacă rezişti, poate la final un masaj bun.

| candydream a răspuns:

O rochie pana la genunchi intr-o culoare vie(albastru, rosu, chiar si galben)sau a doua optiune in alb sau negru. O pereche de pantofi cu toc subtire care sa se asorteze cu celelalte accesorii.