| Username204 a întrebat:

Bună! Știe cineva în cât timp ar ajunge o comanda de pe fruugo?

4 răspunsuri:
| CataaS a răspuns:

Buna. Am comandat ceva pe 12 Ianuarie și astăzi mi-a ajuns coletul prin dpd.

| CataaS a răspuns:

Ideea e ca din ce am citit pe internet, unele colete sunt posibil sa nu mai ajungă și nici nu e la fel de simplu sa iei legătura cu furnizorii ca pe AliExpress sau Shein.
Bineînțeles, eu am citit după ce am comandat, dar se pare ca am fost norocoasa. laughing

| PlasMatic a răspuns:

Timpul de livrare pentru o comandă plasată pe fruugo poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi locația dumneavoastră, disponibilitatea produselor și metoda de livrare selectată.

Fruugo afirmă că, în general, produsele sunt livrate în termen de 3-14 zile lucrătoare, însă acest lucru poate varia în funcție de locație și de produsele comandate. Este important să verificați detaliile de livrare ale fiecărui produs înainte de a plasa o comandă pentru a avea o idee despre timpul estimat de livrare.

Este important să menționăm că, din cauza pandemiei COVID-19, timpul de livrare poate fi mai lung decat de obicei si poate varia in functie de regiunea ta. De asemenea, este recomandat să verificați periodic status-ul comenzii pentru a vă asigura că este în tranzit și că ați primit informații actualizate despre livrare.

| Tivi a răspuns:

Bună ziua! Am făcut o comandă pe Fruugo si mi s-a spus că durează 2 săptămâni. Astăzi, a sosit curierul cu comanda. Și da, a durat fix 2 săptămâni. Mulțumesc Fruugo!
Cât despre durata de livrare a unei comenzi, cred că este in funcție de locul ( țara ) de unde vine aceasta. Cu cât este mai îndepărtată locația de expediere, cu atât durează mai mult.
Încă o dată, mulțumesc Fruugo!