Întrebare recomandată | iknownow a întrebat:

A comandat cineva de pe site evomag? http://www.evomag.ro/ Am comandat o imprimanta si iata ca nu mai ajunge desi au trecut 10 zile iar comanda trebuia livrata in maxim 7 zile! Ce ma sfatuiti, ce sa fac? si am uitat sa precizez faptul ca cea care mi-a preluat comanda a renuntat... din ceea ce vad eu pe site-ul lor insa eu n-am fost informata in nici un fel, nici telefonic nici prin mail sau macar un sms!

6 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Depinde şi de felul transportului : dacă vine coletul prin curierat rapid sau prin poştă. Poşta se mişcă ceva mai greu în cazul acesta.

| CataC a răspuns:

Salut
Vorbeste cu cei de la evomag, s-ar putea sa intarzie ca au fost perioadele de zile libere.
Bafta
P.S. evomag livreaza doar prin curier, nu se pune problema de posta

| iknownow explică:

Pai mie asa imi apare pe site la ei, insa pe mine nu m-au anuntat ca au renuntat. Desi atunci cand au preluat comanda m-au anuntat!:
Produse:
Produs Cantitate Valoare cu TVA
Multifunctional Deskjet 3070A, Wireless, AirPrint, ePrint (Cablu USB inclus) 1 179,00 RON
Total: 179, 00 RON

Istoric comanda:
NR Consultant vanzari Operatie Data
1 Simona Patrascu consultantul de vanzari a renuntat la comanda dvs. 28.11.2012, ora 13:11
2 Simona Patrascu 28.11.2012, ora 13:11
3 Simona Patrascu consultantul de vanzari a preluat comanda dvs. 23.11.2012, ora 18:16

| iknownow explică:

Si m-am uitat acum la produs nu mai e pe stoc! sad

Janina
| Janina a răspuns:

Pe siteul lor este si un nr de telefon...suna-i si cere infirmatii despre starea comenzii tale.

| Brotacelul a răspuns:

Cel mai bine e sa-i contactezi direct pe ei si sa-i intrebi care e statusul comenzii tale